Mai dátum: 2019.03.25.

A Mars és a Plútó együtt áll a Bak jegyében..

2018.04.25

A Mars és a Plútó együtt áll.....

asztroenciklopédia-2018.04.24.-a Mars és a Plútó együttáll

 

 

2018.04.26-tól a Mars és a Plútó az Állatöv ugyanazon lépcsőfokán fognak állni. A hangulat nagyon feszültté válhat, az emberek hajlamosabbak lesznek a veszekedésre. Mindenki azt fogja hinni, hogy csak neki lehet igaza, és rá akarja kényszeríteni a többiekre az akaratát.

 

Erőszakosabbá válunk, és összeütközünk egymással, sokszor mindenáron, egyáltalán nem tanúsítunk megértést a másikkal szemben. Ha tehetjük, ne veszekedjünk, nehogy később meg kelljen bánnunk.

 

 

KOS

 

Ön most levertebbnek érzi magát, mint máskor, a bolygók mintha megbénítanák a saját energiáját, hiszen uralkodó bolygója a Mars a Bak jegyéből kellemetlen fényszöget vet az Ön jegyéjre. Több megértést kellene mutatnia, mert a szokásos harci szellemmel, az összecsapással most nem tud előbbre jutni.

 

BIKA

 

Olyan tulajdonságokat fog felfedezni magán, amit eddig nem tapasztalt. Mindenkivel szemben fölényben érezheti magát, ugyanakkor ragaszkodni fog előre megfogalmazott véleményéhez, makacsul, és néha erőszakosan is. Óriási dühöt fog érezni, ami olyan lesz, mintha az ég leszakadt volna a helyéről. Pedig jobban tenné, hogy inkább engedékenyebb lenne, főleg a kedvesével és a feletteseivel szemben. Ismeri a közmondást, „okos enged…..”.

 

IKREK

 

Ez a kellemetlen együttállás a legnehezebb fényszögben van a Kos jegyével, és ezen vonul át az Ön uralkodó bolygója, a Merkúr. Sajnos ez azt okozhatja, hogy elveszítheti a humorát, mintha nem is Ön lenne, szokatlanul fanatikussá válhat. Ön, aki türelmes és laza, egyszerre csak konokul ragaszkodni fog a véleményéhez, és nem szívesen engedi, hogy mások érvényesüljenek. Ez bizony súlyos feszültségekhez és sok veszekedéshez vezethet. Komoly veszélyeket jelez

 

RÁK

 

Ez a bolygó együttállás az Ön párkapcsolatát, és külvilággal kapcsolatos kapcsolatait érinti. Ön ellenálhatatlan, és mindenkit el tud bűvölni a jelenlétével. Most mintha a világ kifordulna a sarkából. Minden áron hatalmat szeretne gyakorolni mások felett, és egyszerre akar uralni mindenkit. Az Öntől megszokott megértés, és beleérző képesség most hiányzik Önből. Jobb lenne, ha inkább engedne!

 

OROSZLÁN

 

Ez a kellemetlen fényszögállás azt eredményezheti, hogy nem igazán szeretne másokra tekintettel lenni, miközben minden áron véghez viszi az akaratát. Ezt már ott is tapasztalhatja, amikor a kedvese másik étteremben akar ebédelni, mint Ön. Ha képtelennek érzi magát engedni abból, amit Ön szeretne, akkor sajnos a veszekedések elkerülhetetlenné válhatnak.

 

SZŰZ

 

Miután a Mars és a Plútó az Önnel harmonizáló Bak jegyében áll együtt, ettől Ön nagyon erősnek és még elszántabbnak fogja érezni magát, és meg lesz győződve arról, hogy amit elhatározott az helyes. Ezt nem is baj, ha kimutatja, de ez különösen az Ön hivatásában lehet veszélyes, mert nem hajlandó kitérni egyetlen összeütközés elől sem. Sajnos többet fog veszekedni a többiekkel, és mások szemében Ön most kiállhatatlanná válhat. Nagyon vigyázzon arra, nehogy ellenségeket szerezzen ezzel önmagának.

 

MÉRLEG

 

Az Ön jegyével kellemetlen fényszögben áll a Mars is és a Plútó is. Ez most visszafogja az Ön harci szellemét, ami amúgy is bizonytalanul áll a lábán. Ne bonyolódjon bele hatalmi harcokba, sem a munkahelyén, sem otthon. Igyekezzen minél több erőt gyűjteni.

 

 

SKORPIÓ

 

A Mars és a Plútó is uralkodik az Ön jegyében. Így ne is csodálkozzon azon, hogy forrong bizonyos régi visszautasítások miatt. Tudat alatt is keresheti az összetűzést az olyan emberekkel, akik által elnyomva érzi magát. Úgy látja, hogy senki sem érti meg Önt, pedig ennek az érzésnek egyáltalán nincs alapja.

 

 

NYILAS

 

Nagyon feszült a légkör. Önnél ez azt eredményezi, hogy barátaira, kollégáira, sőt akár a szerelmére is rá akarja kényszeríteni a véleményét. Nagyon elszánttá és merevvé válhat, és a legkisebb értékben sem szeretne másokra figyelni. Az a baj, hogy a leghevesebb összeütközésektől sem riad vissza.

 

 

BAK

 

A Plútó és a Mars az Ön jegyében áll együtt, és lebilincselő, mágikus kisugárzást ad ezt Önnek. Sajnos ezt azt is eredményezheti, hogy akaratlanul is nyomás alá helyezheti az Ön körül élő embereket. Vigyázzon arra, hogy ne követeljen többet tőlük, mint amennyit képesek teljesíteni.

 

 

VÍZÖNTŐ

 

A Mars és a Plútó az Ön gondokat jelző sorsterületén áll együtt. Emiatt teljesen feleslegesen hatalmi harcokba bonyolódhat. Teljesen mindegy, hogy a végén kinek lesz igaza. Próbáljon meg engedni abból a bizonyos huszonegyből, hallgasson oda jobban másokra, ez segíthet abban, hogy minden viszály elől ki tudjon térni. Nem sokára a Mars az Ön jegyében fog állni, és sokkal több energiája lesz.

 

HALAK

 

A Mars és a Plútó az Ön barátait és protektorait jelző sorsterületen áll együtt, és még a Szaturnusz is itt áll. Ez felébresztheti Önben azt az oldalt, ami a Halak jegyű ember egyik ismeretlen arca. Lehet, hogy sarokba szorítva érzi majd magát. Erősítse belső energiáit, legyen bátor, és elszánt. Ne hagyja magát elnyomni, és ne engedje, hogy feszültségek legyenek a párkapcsolatában.