Mai dátum: 2019.07.19.

A Merkur éve lesz 2019.

2018.11.12

2019. a Merkur éve lesz....

asztroenciklopédia-2018.11.11.-2019. a Merkúr éve lesz

 

Minden év egy bizonyos bolygó uralma alatt áll. A 2019-es évet a Merkúr bolygó fogja uralni.

 

Ezért érdemes lenne utána olvasnunk a Merkúr bolygó minden tulajdonságának.

 

A Merkúr bolygó segítségével sok mindent el tudunk érni. A Merkúr elkísérhet bennünket a siker utolsó lépéséig. A Merkúr ravaszsága és mozgékonysága hihetetlen.

 

A Merkúrhoz sorolja az asztrológia a tanulást, az ismereteket. Segítségével sokkal könnyebben tudunk vizsgázni, szaktudásunkat kibővíteni. Akár hivatásunkban, akár magánéletünkben nagyon gyorsan tudunk tovább fejlődni.

 

Merkúrhoz soroljuk a mozgást, közlekedést, utazást. Így természetesen az utazással foglalkozó cégek jól működnek, sokasodnak, felvirágoznak, főleg, amelyek a tanulmányutakkal kapcsolatosak.

 

A Merkúr jelzi bizonyos értelmében a felelőtlenséget is, így rendkívüli mértékben könnyelművé tehet bennünket, főleg a pénzzel való bánásmódban. Ezért ebben az évben ajánlatos szoros költségvetést készítenünk, és követnünk.

 

A rómaiak Merkúrnak, a görögök Hermésznek nevezték. Ő volt a kereskedők, a kézművesek, az okosság, de a tolvajok istene is. Az asztrológiában a Merkúr a beszédet, a kommunikációt, a kíváncsiságot, a tudásvágyat, a tárgyalási készséget és a talpraesettséget is megtestesíti. A Merkúr közvetíti a tudást és az információkat.

 

A Merkúr évében, - miután a Merkúr az üzlet bolygója – mi is lehetne a legfontosabb, mint a pénz. Ezt csodálatosan tudjuk majd szaporítani, valószínűleg lesz lottó főnyeremény is.

 

A Merkúr azonban könnyelművé is tesz, a pénz gyorsan kicsúszhat az ujjaink közül. Nagyon oda kell figyelnünk, nehogy túllépjük a rendelkezésünkre álló kereteket. A Merkúr mellett következetesnek lenni, majdnem lehetetlen, de csak majdnem!

 

A Merkúr évében komoly kutatások eredménye lát napvilágot, és hihetetlen újdonságokkal ismerkedhetünk meg az internet területén is. Új, gyümölcsöző vállalkozások alakulnak, sok új munkahely is létrejöhet.

 

A Merkúr évében a gazdaság hihetetlen mértékben fellendülhet. Nagyon fontos, hogy mi se zárkózzunk el a tovább fejlődés és a haladás elől.

 

A Merkúr, az Istenek hírnöke, új és teljesen más üzleti modelleket mutatnak be, amelyek először nagyon idegennek tűnnek, de végül nagy visszhangot keltenek majd.

 

 

A gazdaságban nagy átalakulások jöhetnek, új elképzelések valósulnak meg, amelyek mindenekelőtt az idősebb emberek mindennapjait is megkönnyíthetik.

Sok minden megváltozik, ám a Merkúr kétarcú bolygó, ezért a változások nem mindig a jó irányban látszanak. Minden nagyon felgyorsul, és sokkal zavarosabb lesz. Állandóan bizonyítanunk kell a rugalmasságunkat, ami sokunknak nehezére esik, és bizonyos jegyeket különösen stresszel majd.

 

A Merkúr nem mindig tiszteli az erkölcsöt. Ilyenkor virágzik a csalás, a trükkös megtévesztők és kisstílű gazemberek is egyre nagyobb mértékben űzhetik tevékenységeiket. Egyre rafináltabb trükkökkel kísérlik meg mások becsapását. Ugyanakkor új eszközök és utak lesznek, hogy ezeket lehetőlég minél hamarabb leleplezzék, és megadják nekik a méltó büntetésüket.

 

Ha bízunk a Merkúrban, és elfogadjuk a pozitív oldalát, akkor nagy eredményeket érhetünk el a Merkúr évében. Azt is fontos tudni, hogy mikor látszik a Merkúr hátráló mozgásában. Ekkor energiája nem áll olyan erőteljesen a rendelkezésünkre.

 

Ilyenkor bizonyos terveink meghiúsulhatnak, bizonyos megállapodásokat a másik fél nem tart be. A megbeszélt találkozók partnereinkkel, kollégáinkkal elmaradhatnak. Közlekedési balesetek történhetnek, hiszen az emberek nem tudnak kellő képpen odafigyelni.

 

A Merkúr hátráló mozgásában látszik 2019. március 5. és március 28. között. 2019. július 8. és augusztus 1. között, 2019. október 31. és november 20. között.