Mai dátum: 2018.11.17.

A Nap a Nyilas jegyébe lép....

2017.11.22

A Nap a Nyilas jegyébe lép.....

nemethagi.com- 2017.11.20.-A Nap a Nyilas jegyébe lép….

 

Budapesti idő szerint: 2017. november 22-én hajnali 4 óra 28 perckor lép a Nap a Nyilas jegyébe.

 

A Nyilas jegyében született ember nagy beleérzőképességgel rendelkezik, és hihetetlenül érzékeny. Ezeket a képességeit minden területen tudja hasznosítani. Akár az üzleti pályán, akár a szabad szellemi foglalkozásban, akár a művészetekben. Fogékony a gondolatok elvontságára, megérti a filozófiai részleteket és a nehéz üzleti dolgokat.

Képes tisztán gondolkodni, keresztül lát bármin és bárkin, de ettől függetlenül könnyen rászedhető, különösen, ha érzelmeire vagy a hiúságára hatnak. Képes hinni is furcsa tanokban, metafizikában, spiritizmusban és hasonlókban.

Optimista és ez mindenfajta tevékenységében tükröződik, képes elképzelni a legjobb eredményt a legfantasztikusabb tervek alapján is. Találékonyságát és energiáját használja. Rendkívüli teljesítményekre képes, semmilyen feladat nem túl nehéz a számára, főleg, ha az eszét használja.

Mint minden jegy szülöttének, a Nyilas szülöttnek is van gyenge pontja. Optimizmusa néha kísértésbe viszi, és lehetetlen dolgokra is el tudja pocsékolni az energiáját.

Nem sokszor néz a dolgok mélyére, mielőtt el kezd lelkesedni, és nem mindig bizonyosodik meg arról, hogy képes lesz-e valamit végig vinni, mert energiáját és lelkesedését sokszor a semmiért pocsékolja.

Nem fárad el a régitől, és mindig érdekli az új. Mindenben inkább a mélységet keresi, mint a távolságot. Érzelmileg romantikus és idealista.

Jól teszi, ha az üzleti életben a józanságot keresi inkább, mint a csillogást. Az alkotásban inkább a minőséget, mint a mennyiséget, a szerelemben inkább az állandóságot, mint a változatosságot.

Mindenképpen megkapja az élettől képességeinek jutalmát, főleg, ha megtanul koncentrálni és nem forgácsolja szét az energiáját.