Mai dátum: 2019.01.17.

A Szaturnusz a Bak jegyébe lépett.......

2017.12.20

A Szaturnusz a Bak jegyébe lépett......

asztroenciklopédia-2017.12.20.- a Szaturnusz 2017.12.20-án belép a Bak jegyébe!

 

Ez a bolygó nagyon sokat követel majd tőlünk. Ám ha elfogadjuk, és betartjuk a szabályait, akkor komoly sikereket érhetünk el általa, így lesz belőle a legjobb barát.

 

Ez a bolygó a saját uralmi jegyében mindig változtat a világon. Az emberek kezdenek komolyabban gondolkodni, legalábbis egy kicsit komolyabban, mint amikor az utolsó két évben a Nyilas jegyében volt a Szaturnusz. A magánéletünkben is sok mindent helyre tud tenni, főleg ott, ahol a legnagyobb zavar volt.

 

Ha Ön a Kos jegyében született, vagy a Kos jegyébe esik az Ascendense, akkor kicsit nehezebb dolga lesz ezzel a bolygóval. Több felelősségtudatot követel majd Öntől, több biztonságot a kapcsolataiban és nagyobb fegyelmet a pénzügyekben. Ami eddig bizonytalan volt az Ön életében, azt biztos alapra kell helyeznie.

 

Ha Ön a Bika jegyében született, vagy a Bika jegyébe esik az: Önnek a Szaturnusz jó barátja, ha nem megy bele kétes üzletekbe. Legyen nagyobb a becsvágya, akkor a következő években komoly sikereket érhet el.

 

Ha Ön az Ikrek jegyében született, vagy Ascendense esik ebbe a jegybe: Sajnos, ha a Szaturnuszt meg szeretné nyerni magának, akkor le kell mondania bizonyos játékokról, flörtökről. Új rendet kell kialakítania, és stabilizálnia kell  anyagi ügyeit is.

 

Ha Ön a Rák jegyében született, vagy Ascendense esik a Rák jegyébe: most sokkal jobban ki kell állnia saját érdekei mellett. Komoly sikereket érhet el, ha függetleníteni tudja magát a partnerétől, főnökétől, vagy kollégáitól. Vállalja a felelősséget a saját életéért, Önnek ezt a legfontosabb szabályt tűzte ki a Szaturnusz.

 

Ha Ön az Oroszlán jegyében született, vagy Ascendense esik az Oroszlán jegyébe: A Szaturnusz segít Önnek elfoglalni egy vezető pozíciót, Önnek pedig törekednie kell arra, hogy érett személyiségét meg tudja mutatni.

 

Ha Ön a Szűz jegyében született, vagy Ascendense esik ebbe a jegybe: kicsit enyhítenie kellene a szigorú renden, kevesebbet kellene kritizálnia másokat. Próbáljon meg inkább másokkal közösen, célirányosan dolgozni a tervein. A Szaturnusz kellemes fényszögben lesz az Ön jegyével, barátként fogja Önt segíteni, főleg akkor, ha megszabadul az önbizalomhiányától, és a bizonytalanságától. Ne kérdezzen, ne kételkedjen, hanem cselekedjen.

 

Ha Ön a Mérleg jegyében született, vagy Ascendense esik ebbe a jegybe: a Szaturnusz most a legkellemetlenebb fényszögben támadja a Mérleg jegyét a következő években. Érezni fogja a hátráltatást és a szorongatást. Igyekezzen most ne csak másokra tekintettel lenni, hanem szigorúan tartsa céljait és álmait a szeme előtt. Hozzon világos döntéseket.

 

Ha Ön a Skorpió jegyében született, vagy Ascendense esik a Skorpió jegyébe: sajnos a hatalmi játszmákról egy kis időre le kellene mondania. Tegye túl magát a félelmein, szabaduljon meg függőségeitől, szenvedélyeitől, akár a párkapcsolatában, akár a munkájában. Bízzon sokkal jobban a családjában, higgyen abban, hogy közösen sokkal többet tudnak elérni.

Ha Ön a Nyilas jegyében született, vagy Ascendense esik ebbe a jegybe: úgy fogja érezni, hogy megszűnt bizonyos nyomás, melyet a Szaturnusz mért Önre a Nyilas jegyében. Ön ettől függetlenül sok mindent elért az elmúlt években, de sokat is kellett küzdenie a Szaturnusz közvetlen befolyása alatt. Remélhetőleg sikerült átrendeznie az életét.

 

Ha Ön a Bak jegyében született, vagy Ascendense esik ebbe a jegybe: a Szaturnusz a saját uralmi jegyében teljes erejét kibontakoztathatja. A Szaturnusz szigorú és hűvös uralkodó. Lehetséges, hogy megmagyarázhatatlan félelem gyötri Önt, talán bizonyos kudarctól fél. A Szaturnusz megszabadítja azoktól a gondoktól, melyek alaptalanok, és segít Önnek megvalósítani kitűzött céljait.

 

Ha Ön a Vízöntő jegyében született, vagy Ascendense esik ebbe a jegybe: Ön is fogja érezni a Szaturnusz figyelmeztető befolyását, ha egy könnyelmű döntésre ragadtatná el magát. Ne bonyolódjon bele értelmetlen kalandokba.

 

 

Ha Ön a Halak jegyében született, vagy Ascendense áll ebben a jegyben: a Szaturnusz kellemes fényszögben lesz a Halak jegyével. Több stabilitást vihet általa a saját életébe. Ami eddig csak megszokás volt, azt meg kell változtatnia. Biztonságra, gondoskodásra kell törekednie.