Mai dátum: 2018.11.17.

A Vénusz ajándéka......

2017.11.22

2018-ban a Vénusz uralkodik, sok ajándékot kaphatunk tőle....

 

nemethagi.com-2017.11.20.-A Vénusz év ajándéka

 

A Vénusz lesz a 2018-as év uralkodó bolygója. A Vénusz, mint a luxus és a pénz bolygója. Csodákkal, szerelemmel, optimizmussal, pénzzel és sikerrel teli évet ajándékoz nekünk. Ha figyelünk rá, bennünket is gazdagítani fog.

 

 

Kos

 

Az Ön számára most a nagyvonalúság a legkifizetődőbb, az önzés most elhibázott lépés lenne. Lassan, de biztosan a Vénusz több pénzzel és sikerrel jutalmazza meg Önt. Egy nagyszerű ajánlatot fog kapni ebben az évben.

 

 

Bika

 

Ön szereti a kényelmet, és szívesen hagyja magát sodortatni az árral. Ezzel sok alkalmat szalaszt el. Most azonban rugalmasan kellene reagálnia, fel kell ismernie az esélyeit, és gyorsan meg kell ragadnia azokat. Vénusz gondoskodik arról, hogy a megfelelő időben legyen a megfelelő helyen.

 

Ikrek

 

Használja a tehetségét, rendkívüli ötletgazdagságát. A Vénusz gondoskodik arról, hogy adottságaiból gyümölcsöző bevételi forrás jöjjön létre. Erre kellene készen állnia.!

 

Rák

 

Ne hagyja, hogy mások mondják meg, hogy mi jó Önnek. Ön is tudja, hogy mi a legjobb az Ön számára. A Vénusz több öntudattal ajándékozza meg, ez pedig mágnesesen vonzza majd Önhöz a sikert.

 

 

Oroszlán

 

Ne legyen könnyelmű, inkább vizsgáljon meg mindent kétszer-háromszor is, akkor megtakaríthat magának egy veszteséget, ami rossz tanácsok vagy szerződések következménye lehet.

 

 

Szűz

 

Nyíltabban kellene közelednie másokhoz, gyakrabban kellene kimutatnia az érzelmeit. Ha ez sikerül, akkor olyan célokat tud elérni, amiket eddig el sem hitt volna. A Vénusz olyan embereket küld Önnek, akik segítik majd a fejlődését, és edzésben tartják Önt.

 

Mérleg

 

Tegye félre a kétségeket, a bizonytalanságot és a vonakodó magatartást. Ezek nem viszik előre. Ragadja üstökön a lehetőségeket, mert az Ön jegyében is uralkodó Vénusz sokat küld Önnek ebből.

 

 

Skorpió

 

Ne hagyja magát nyomás alá helyezni, sem a főnökeitől, sem a kedvesétől. Ez akadályozhatja személyes tovább fejlődését. Érvényesítse akaratát, valósítson meg egy álmot. A Vénusz segíteni fogja ebben.

 

Nyilas

 

Törekedjen arra, hogy meg tudjon maradni az igazság mellett. Ha úgy érzi, hogy Önt éri igazságtalanság, akkor nyugodtan szálljon szembe. A Vénusz mindenben támogatni fogja Önt.

 

Bak

 

Bízzon jobban önmagában, ne féljen a kudarcoktól, és ne bújjon el a félelmei mögé. Mindenben a legjobb eredményeket tudja elérni. A Vénusz meg tudja szabadítani a félelmeitől, ha engedi, és akkor minden olajozottan fog haladni.

 

Vízöntő

 

Talán egy kicsit vissza kellene fognia a szabadság utáni igényét, közelebb kellene engednie valakit magához. Együtt most erősebbek és sikeresebbek lehetnek. Vénusz érdekes találkozásokról gondoskodik, melyek jelentősek lehetnek a jövője szempontjából.

 

Halak

 

Joggal bízhat az intuíciójában, az érzékek feletti erőiben. A Vénusz komoly lehetőségekkel ajándékozza meg, hogy erősségeivel érvényesülni tudjon, és többet érhessen el, mint amennyit gondolt.