Mai dátum: 2019.01.17.

asztroenciklopédia-2017.12.31.-újévi fogadalmaink

2017.12.31

Újévi fogadalmaink.....

asztroenciklopédia-2017. december 31. Újévi fogadalmaink

 

Minden év végén, újév elején óriási fogadalmakat teszünk. Tudatosabban akarunk majd élni, jobban fogunk figyelni magunkra, új rendszert viszünk a mindennapjainkba. A végén a régi káoszban landolunk, frusztráltan, tele szemrehányással saját magunkkal szemben, mélyen csalatkozva önmagunkban. Miért sikerül látszólag mindenki másnak hűséges maradnia az elhatározásaihoz?

 

És nekünk miért nem?

 

2018-ban a szigorú Szaturnusz a Bak jegyében segíteni fog nekünk abban, hogy következetesebbek legyünk. A kozmikus tanár kemény fegyelemre kényszerít majd bennünket. Természetesen egyikünket jobban, a másikunkat kevésbé. Reméljük sikerülni fog.

 

KOS

 

Aki a Kos jegyében született, vasakarattal rendelkezik, van érvényesülési képessége, és minden jó szándékát meg is tudja valósítani. Ugyanakkor spontán módon képes vétkezni is, mert az Uránusz a Kos jegyében erre csábítja. Ez 2018-ban megváltozik majd, amikor az Uránusz belép a Bika jegyébe. A Szaturnuszra sajnos nem számíthat a Kos érdekeltségű ember, mert a Szaturnusz inkább fékezi a fegyelmét. Egészen a Kos szülöttön múlik, hogy a jövőben ne izgassa fel magát minden apróságon, és ne legyen dühös, ezt kellene elhatároznia.

 

BIKA

 

A Szaturnusz a Bika érdekeltségű emberek barátja, 2018-ban segít a diéta betartásában és a fogyókúrában is. Ha más bolygója is van a Bika jegyében, akkor jobban oda tud majd figyelni az egészséges táplálkozásra, akkor is, ha túláradó életörömmel szeretett partijait tartja. Az Uránusz spontán főző versenyekre csábítja, főleg akkor már, amikor az Ön jegyébe ér. Sikerülni fog minden, főleg, ha az állhatatosságra tud építeni.

 

IKREK

 

Aki az Ikrek jegyében született, nála a jó elhatározások az egy dolog. Valamikor teljesen gondtalanul túlteszi magát dolgokon, ha esetleg elhatározta, hogy több rendet visz a mindennapjaiba. Az Ikrek érdekeltségű ember nem mindig törődik a tegnap ígértekkel, az ő élete nem egy határidőnapló! A Szaturnusz 2018-ban csak nagyon kevés befolyással lesz az Ikrek szülöttekre. Ez jó is, de egyben rossz is, mert a következő két és fél évben hiányozni fog a kozmikus rend őre.

 

RÁK

 

Akik a Rák jegyében születtek, most a szembenálló jegyben áll a Szaturnusz uralmi helyzetében. E jegy szülöttei meg tudják valósítani álmaikat. 2018-ban minden másképpen lesz. A szigorú Szaturnusz csodákat művelhet, ő lesz a Rák érdekeltségű emberek főfelügyelője. Ahol valami nem stimmel, szigorú döntésre kényszeríti rá, és abszolút hűségre minden jó elhatározáshoz.

 

OROSZLÁN

 

Ha valaki az Oroszlán jegyében született, annak az élete mindig boldog, mámorító. 2018-ban sokkal többet tudnának megtakarítani, ha le tudnának mondani egyes dolgokról, ha ezt határozták el. Ezt azonban egyedül kell elintézniük önmagukkal, és erős akaratukkal. A Szaturnusz sajnos nem tud az Oroszlán szülöttek mellett állni, mert nagyon hűvös kapcsolatba kerül az Oroszlán jegyével. Nem idegesíti őket, nem is szorongatja, de nem is segíthet nekik. Cserébe majd a Mars erősíti az Oroszlán érdekeltségű embereket hónapokon át.

 

SZŰZ

 

Akik a Szűz jegyében születtek, saját maguk is tudják, hogy amit egyszer elhatároztak, az a jövőben törvény lesz. Lehetséges, hogy le akarnak fogyni, egészségesebben akarnak majd élni, talán kerékpárral indulnak a munkába, vagy minden hétvégén túrázni szeretnének, és ezt biztosan meg is fogják tenni. Sziklaszilárdak önmagukkal szemben még inkább, mint másokkal. Ez különösen 2018-ban, amikor a Szaturnusz a legjobb fényszögben lesz a Szűz jegyével, fokozza majd erős akaratukat és elszántságukat. A legjobb idő arra, hogy egészen új rendet vigyen az életébe. Ne legyen több kétsége.

 

MÉRLEG

 

Sajnos azok az emberek, akik a Mérleg jegyében születtek nem lehetnek eléggé elégedettek. Mindenképpen szeretnének valamit változtatni az életükben, a munkájuk kicsit idegesíteni fogja őket, és legszívesebben abba hagynának mindent. A Szaturnusz a legkellemetlenebb fényszöget veti a Mérleg jegyére, így helyezi a Mérleg érdekeltségűeket nyomás alá, és döntésre kényszeríti őket. Talán elhatározták, hogy valami egészen újba fognak bele, végre megvalósíthatnák kreatív tehetségüket. Ne reagáljanak túlságosan spontán, mert erre hajlamosak a Mérleg szülöttek. Ne felejtsék el a jó szándékaikat, hanem túl kemény elszántsággal valósítsák meg azokat, akár még a józan ész ellenére is.

 

SKORPIÓ

 

Ha valaki a Skorpió jegyében született, jobban szeretne törődni ebben az évben a kedvesével. Szeretne megszabadulni a bizalmatlanságtól, és nem akar ok nélkül féltékeny lenni, nagy a valószínűsége, hogy ezeket határozta el a következő évre vonatkozóan. Biztosan meg is tudja majd valósítani, mert hihetetlen elszántsággal és következetességgel rendelkezik. A szigorú Szaturnusz erős, pozitív fényszöggel segíti a Skorpió érdekeltségű embereket egész évben, motivál és fejleszt. 2018-ban ezzel a kísérővel minden sikerülhet a Skorpió szülötteknek. A legidegesítőbbnek látszó szándék megvalósítása is.

 

NYILAS

 

A Szaturnuszra nem nagyon építhetnek a Nyilas szülöttek. A sors szigorú uralkodója már elhagyta a Nyilas jegyét, és saját palotájában a Bak jegyében folytatja útját. Nem figyelmeztet, nem unszol többé, főleg nem a Nyilas jegyében született embereket. A Nyilas érdekeltségű emberek fellélegezhetnek, de ugyanakkor most egyedül kell megbirkózniuk a problémáikkal. A Szaturnusz már nem fogja meg a kezüket, ha éjjel a hűtőszekrényhez lopódznak, és megesznek egy szelet szalámit vagy két szelet szalámit. Most vasakaratra van szükség, ha elhatározták, hogy elhagyják a húsból készült ételeket.

 

BAK

 

2018-ban a Szaturnusz uralmi jegyében áll a Bak jegyében. Akik ebben a jegyben születtek, biztosan elhatározták, hogy jobban oda fognak figyelni önmagukra, határozottan nemet is fognak mondani, főleg, ha valaki ismét ki akarja használni. Sikerülni fog, szilárdan ki fognak tartani a Bak szülöttek, becsvágyukkal és önfegyelmükkel. Biztos tartás, a partnerkapcsolatban, a baráti kapcsolatban, és a kollégális kapcsolatokban. Erős tartás, amivel minden jó szándékot makacsul keresztül lehet vinni, és a Bak szülöttek etől egy centimétert sem térnek el. 2018-ban a Bak jegyű emberek nagyon éberek lesznek.

 

VÍZÖNTŐ

 

A Szaturnusz a Bak jegyében áll, az Uránusz csak májusban lép majd át a Bika jegyébe. A jó elhatározásokat nem minden Vízöntő jegyében született ember tudja majd értékelni, mert inkább egyik elhatározásból a másikba ugrálnak, és ritkán lebeg csupán egy cél egy Vízöntő érdekeltségű ember előtt. Talán sok Vízöntő jegyű ember elhatározza, hogy megszabadul a hasától, és nem fog többet dohányozni. A motivációt már megtalálták hozzá, az akarat kicsit még hiányzik. A Szaturnusz 2018-ban már nem erősíti, hanem inkább kényszeríteni fogja erre. A Mars erős harcostárssá alakul át majd, amikor hónapokon át a Vízöntő jegyében fog állni. A nyár közepén is minden jól alakul. Ezzel minden elhatározását meg tudja valósítani, ha akarja.

 

HALAK

 

Akik a Halak jegyében születtek valószínűleg elhatározták, hogy 2018-ban megvalósítják álmaikat, keresztül viszik kívánságaikat, és nem akarják többé egy kapcsolatban alárendelt szerepben lenni. Soha többé nem akarnak kihasznált áldozat lenni. El is érhetik ezt, mert a szigorú Szaturnusz most segít nekik ebben a Bak jegyéből. Motivál a Szaturnusz mindenkit, és visszatartja attól, hogy jóságágukban, együttérzésükben ismét arra hajlanának, hogy hűtlenné váljanak önmagukhoz, áldozatává váljanak egy gyenge gavallérnak, ahelyett, hogy saját magukra gondolnának.