Mai dátum: 2019.03.25.

Az Uránusz a házakban.....

2018.06.05

Az Uránusz a horoszkóp házakban.....

asztroenciklopédia-2018.04.21.-Uránusz a sorsterületeken

 

 

Az Uránusznak körülbelül 7 évre van szüksége ahhoz, hogy áthaladjon egy-egy Állatövi jegyen. Ez azt jelenti, hogy generációk rendelkeznek ugyanazzal az Uránusszal, az adott Állatövi jegyben.

 

Egyénivé az Uránusz akkor válik, amikor megnézzünk, hogy melyik sorsterületünket foglalja el az Uránusz.

 

Ez a bolygó a szabadság bolygója, azt mutatja, hogy az élet mely területén törekszünk szabadságra, és függetlenségre, és hol akarunk szokatlan dolgokat megvalósítani. Megmutatja forradalmi szellemünk fokát, és ő a legmakacsabb része a természetünknek, ami kialakítja egyéniségünket és önrendelkezésünket.

 

Az Uránusz helyzete, és fényszögei árulják el nekünk, hogy a makacsság mekkora fokával rendelkezünk, és mennyire törekszünk a szabadságra.

 

A szabadságnak rengeteg köze van az önmegvalósításhoz és a szabadságra törekvéshez is. Szükségünk van az Uránusz által adott erőnkre, ami fiatalon tart bennünket, az Uránuszon múlik, hogy mennyire nézünk előre, és nem hátra.

 

Ha az Ön személyes horoszkópjában az Uránusz az I. sorsterületen áll:

 

Akkor Önnek átlagon felüli szabadságigénye van. Nem akarja magát korlátok közé szorítani, és mindig személyes szabadságot akar magának, hogy önmaga határozhassa meg az utat és az irányt az életében.

 

Más embereknek nagyon nehéz Önt megérteni, ugyanis Ön mások szemében kiszámíthatatlannak látszik. Egyszerűen belső ellenállást érez minden régi és hagyományos dologgal szemben.

 

Az előző századokban az I. sorsterületen álló Uránusszal rendelkező embereket „pozitív őrülteknek” tekintették. Mindig új utakat kerestek. Ha az Uránusz nagyon kellemetlen fényszögeket kap az Ön horoszkópjában, akkor sajnos veszekedős hajlamot generál, amin Ön jól tud uralkodni.

 

Ha az Ön személyes horoszkópjában az Uránusz a 2. sorsterületen áll:

 

Ez sokszor hoz hirtelen változásokat a pénzügyekben, nyereséget szokatlan üzletekkel. Ám a legjobb, ha találmányokkal és tisztán szellemi jellegű tevékenységekkel foglalkozik, mint pl. kutatás, és írói tevékenység. Ha esetleg az Uránusznak ezen a sorsterületen kellemetlen fényszögei lennének, akkor előfordulhatnának váratlan anyagi veszteségek is. Általában az anyagi helyzet hullámzó, csak néha bizonytalan.

 

 

Ha az Ön személyes horoszkópjában az Uránusz a 3. sorsterületen áll:

 

Ön nagyon eredeti, találékony, zseniális gondolatai vannak, és nagyon szereti a szellemi dolgokat. Szereti a függetlenséget. Sokat és szívesen utazik, és eléggé nyugtalan. Mindennapjait nem mindig tudja megtervezni, rendezni. Belső nyugtalanság gyötri néha, és nehezebben összpontosít egy dologra. Ha az Ön horoszkópjában az Uránusznak nagyon kellemetlen fényszögei vannak, akkor sokkal többet, és sokkal figyelmesebben kellene tanulnia, hogy ezeket a nehézségeket el tudja kerülni.

 

Ha az Ön személyes horoszkópjában az Uránusz a IV. sorsterületen áll:

 

Önnek hajlama van a magasabb szintű szellemi érdeklődésre. Az Ön élete meglehetősen nyugtalan, több lakóhely változtatással is együtt járhat. Önnek a saját családja lehetséges, hogy nem tudott saját lakást biztosítani. Néha késztetést érezhet arra, hogy elvándoroljon a hazájából. Az Ön otthona a saját barátai előtt mindig nyitva áll, és számtalan találkozót szervez ide. Az Ön otthona világos, és Ön szereti a modern bútorokat, berendezéseket.

 

Ha az Ön születésekor az Uránusz az 5. sorsterületen áll:

 

Ön független és vállalkozó szellem azzal a hajlammal, hogy sok kérdésben újszerű ötleteket fejlesszen ki és képviselje azokat. Gyakran szerelmes. Különösen szereti az ismeretlen területeket. Ha az Uránusz az Ön 5. sorsterületén kedvező fényszögeket kap, akkor Ön rendkívül idealista, és ezt csak nagyon kevés ember tudja viszonozni. Ön a gyermekeit nagyon korán önállóságra neveli.

 

Ha az Ön születésekor az Uránusz az 6. sorsterületen áll:

 

Ez új alapokat ad és szokatlanná teszi az Ön munkáját, és hajlamot ad minden extrém dologhoz. Rengeteg beleérző képességgel rendelkezik, és szuper technikai tehetséggel. Sajnos a hátránya ennek a bolygóállásnak, hogy Ön sokszor túlfeszíti az idegeit, és sokat bosszankodik az alkalmazottakkal.

 

Ha az Ön születésekor az Uránusz a VII. sorsterületen áll:

 

Az Uránusz sietős bolygó, Ön így sajnos sokszor elsieti a házasságot, impulzív szerelmi életet él. Szerencsére az élet többször is megengedi Önnek, hogy házasságot kössön. Házastársa zseniális, nem mindennapi jellemmel rendelkezik. A szerelem hirtelen tör Önre. Önnek szabadságszerető házastársra van szüksége, ilyenkor nem érzi a házasságot terhesnek.

 

Ha az Ön születésekor az Uránusz a 8. sorsterületen áll:

 

Ön érdeklődik az okkultizmus iránt, gyógyító magnetizmussal mediális képességekkel is rendelkezik. Biztosításokban, banki ügyletekben szokatlan forrásokból is lehet pénze. Váratlan örökségekre számíthat, illetve el is veszítheti azokat.

 

Ha az Uránusz az Ön 9. sorsterületén áll:

 

Világnézete eléggé egyedi. Ön szereti az okkult tudományokat. Értelme kristálytiszta, szívesen tanul, szereti a kalandos utazásokat. Ha az Uránusznak kellemetlen fényszögei vannak, mindenképpen tartsa be a közlekedési szabályokat, és ha mégis ilyen problémája lenne, kerülje el az ilyen esetekben a peres ügyeket.

 

 

Ha az Ön horoszkópjában az Uránusz a X. sorsterületen áll:

 

Ön nagy hírnévnek, és megbecsülésnek örvendhet, és gyakran kap kitüntetést. Hajlamos a hivatásváltásra és a munkahelyváltásokra. Ön eredeti, jó szellemi képességekkel rendelkezik, és messzire lát. Hivatásában nagy tudós, kémikus, kutató, feltaláló, és több hivatása is lehet egyszerre. Ha az Uránusznak kellemetlen fényszöge van, akkor sajnos túlbecsülheti saját erejét és rossz hivatást is választhatna.

 

Ha az Ön horoszkópjában az Uránusz a 11. sorsterületen áll:

 

Szokatlan és érdekes életcélokra, izgalmas barátságokra utal ez a bolygóállás. Ön kivirul a társaságokban és egyesületekben, gyorsabban köt ismeretségeket, romantikus szerelmi ügyletekbe is képes belebonyolódni. Különös barátokat gyűjthet maga köré, akik segítenek Önnek megvalósítani reményeit és kívánságait. Ennek a bolygóállásnak a feladata: Meg kell tanulnia megkülönböztetni az igazi barátokat a hamisaktól.

 

Ha az Ön horoszkópjában az Uránusz a 12. sorsterületen áll:

 

Ön nagyon érdeklődik a határtudományok és a pszichológia iránt. Minden vonzza, ami szokatlan és idegen, és nagyon sikeres minden szociális tevékenységben. Ám ha az Ön horoszkópjában az Uránusz nagyon kellemetlen fényszögeket kap, akkor hajlamossá teheti Önt az idegességre. Vigyáznia kell a titkokkal, mert azok könnyen napvilágra kerülhetnek.