Mai dátum: 2018.11.17.

Az Uránusz és a Merkúr segítsége

2017.11.23

Az Uránusz trigonban lesz a Merkúrral.....

 

nemethagi.com-2017.11.25.-Az Uránusz és a Merkúr összefognak….

 

A robbanékony Uránusz és a zseniális Merkúr fogtak össze.

 

Ők együtt nem ismerik a lehetetlent. A váratlan szerelem életünket újra jobbra fordítja, ha esetleg a kapcsolatunkban mély válság volt, vagy egy új pénzforrásra találunk, ha egy vontatott anyagi helyzettel kellett megküzdenünk. A szerencse váratlanul jön, mert az Uránusz kiszámíthatatlan.

 

Nyugodtan álmodozhatunk, építhetünk a magas elvárásokra, olyanokra, amik megvalósíthatatlannak tűnnek. Ezekben a napokban semmi sem lehetetlen, semmi sincs olyan magasan, hogy ne tudnánk elérni.

 

A boldog pillanat, amit az égiek ajándékoznak nekünk, határtalan lehetőségeket nyitnak meg előttünk. Talán egy váratlan siker a hivatásunkban, kínzó gondolatoktól szabadíthat meg, avagy elismerést kapunk, amire már régóta vágytunk. Csak hinnünk kell benne, ez az egyetlen hozzájárulás, amit a szerencséhez hozzá kell adnunk. Vonjuk be a boldogságot a pozitív gondolatokkal az életünkbe.

 

A mindennapok szerencsés fordulatának előhírnöke az Uránusz, a spontán változás, a zseniális villámgyors ötletek planétája, a haladás és a társadalmi átalakulás motorja. A Kos jegyében áll, a harcias, a féktelen jegyben, innen küldi a váratlan energia viharokat.

 

Az Uránusz, szombaton 25-én, lelkesítő trigonba kerül az éles eszű Merkúrral, aki az akaratos, a világgal szemben nyitott, a győztes Nyilas jegyéből dobja a trigont. Egy egészen különleges szerencsés pillanattal jön létre, és ez sok mindent meg tud változtatni körülöttünk is, és a nagyvilágban is.

 

A két bolygó harmonikus fényszöge olyan dolgoktól is megszabadíthat bennünket, amelyek az első pillanatban kicsinek tűnhetnek, de a boldogságunknak útjába állhatnak. Talán több közelség jön a kapcsolatunkba. Talán többet tehetünk a családunkért, egy drágább nyaralást tudunk befizetni, avagy vásárolhatunk egy nagyobb autót.

 

Sok minden fog ezután a szerencsés pillanat után könnyebbnek, vidámabbnak, reményteljesebbnek tűnni. Új életöröm bontakozik ki. Ezt a váratlan szerencsét mindig nagy izgalom kíséri, ami először összezavarja mindennapjait, hogy azután a jó, egy új, boldogabb életet alakítson ki.

 

Mindenki nyerhet ebből a bolygó kapcsolatból.