Mai dátum: 2019.03.25.

Az Uránusz jegyet vált.....

2018.04.18

Ha az Uránusz jegyet vált....

asztroenciklopédia-2018.04.18.-Tudjunk többet az Uránuszról

 

 

Az égiek új életörömet küldenek a Földre. Ez a nagy, radikális változás, az Uránusz ideje.

 

Az Uránusz jegyet vált majd, 2018. május 16-án, budapesti idő szerint 5 óra 38 perckor lép át a Bika jegyébe.

 

Az Uránusz az ifjúság és a minden korlátozás ellen való tiltakozás bolygója. Megszabadíthat bennünket a félelmektől, a gátlásoktól, a felesleges gondoktól, amik esetleg az utunkban állnak. Végre kibontakozhatunk.

 

Ezt mindenki érezni fogja, amit teszünk, amit csak a kezünkbe veszünk, amihez hozzáfogunk, minden könnyebbé válik, lazábban csináljuk. Mintha egy hatalmas súly esne le rólunk.

 

Ez a súly régi félelmekből is eredhet, akár a gyermekkorunkból, és talán emiatt sok mindent nem mertünk megtenni.

 

Ezeket a félelmeket most el kellene tüntetni, és az Uránusz meg tud szabadítani ettől, ugyanúgy, mint azoktól a gondoktól, amik később lopództak be az életünkbe.

 

Az örökös aggályok, az állandó kétségek, a notórius sötéten látók figyelmeztetéseinek terhe, akik mindent jobban tudnak, és állandóan mindenre figyelmeztetnek… most megszabadulhatunk ezektől.

 

Nem mondhatni, hogy az Uránusz útja könnyű. Sokszor fogjuk elégedetlenek érezni magunkat, főleg azzal, amink van. Most ráébredhetünk, hol vettünk rossz irányt az életünkben, hol korlátoztuk saját magunkat, hol volt túl sok lemondás, és hol kellett feleslegesen alkalmazkodnunk.

 

Úgy érezheti majd magát, mintha egy téves életet élt volna eddig. Talán sarokba szorítva érzi magát, és ez kissé idegesíteni fogja. Mély belső nyugtalanságot érezhetünk. Tudat alatt már sejthetjük is, mi tesz bennünket annyira elégedetlenné.

 

Hajlamosak leszünk arra, hogy hibáinkért másokat okoljunk, talán a családunkat, a kedvesünket, akiknek szeszélyeitől függő helyzetbe kerülhettünk.

 

Itt az ideje annak, hogy megszabaduljunk az áldozat szerepétől, hogy átvegyük a felelősséget a saját életünkért és a boldogságunkért, ezt ne engedjük át másoknak, az Uránusz ehhez sok erőt fog adni nekünk.

 

Érezhetjük, hogy a mindennapok mely területein, milyen élethelyzetekben engedtünk másoknak, hol hárítottuk a felelősséget, és hol kellene meghatározónak lennünk.

 

 

Bárhol is álljon a horoszkópunkban az Uránusz, bármely területet is érint, családot, pénzt, partnert, ezen a területen szilaszilárdan ki kell állnunk magunkért, itt kell megvalósítani magunkat.

Az Uránusznak csak mi leszünk a fontosak, senki és semmi más.

 

Készüljünk arra, hogy az Uránusz jegyváltása nem a legbékésebben és nem a leggyengédebben változtatja meg az életünket, és nem is így fordítja jobbra a sorsunkat.

 

Az Uránusz türelmetlen, lázadó, és kiszámíthatatlan. Minden megszokást a feje tetejére képes állítani, mindegy, hogy akarjuk-e vagy sem.

 

Nyomás alá helyez bennünket, megváltozik a viselkedésünk, és olyan dolgokat is megteszünk majd, amit soha sem mertünk volna megtenni eddig. Megmondjuk a véleményünket a főnökünknek, tisztázzuk kedvesünkkel, barátainkkal a problémáinkat, és megmondjuk a szüleinknek is azt, amit már régen akartunk.

 

Ez azonban erősebbé, boldogabbá és becsületesebbé tesz majd bennünket.