Mai dátum: 2019.03.25.

Az Uránusz titka......

2018.02.21

Mit tehet az Uránusz a párkapcsolatunkért?

asztroenciklopédia-2018.02.21.-az Uránusz titka – hibáink a párválasztásban

 

Van, amikor tudjuk pontosan, hogy nem éppen őt gondoltuk álompárunknak, de reménykedünk benne, hogy még át tudjuk formálni olyannak, mint amilyennek mi szerettük volna!

 

Ez az egyik legnagyobb hiba, ami a szerelmünket megölheti. Senkit sem tudunk megváltoztatni, csakis saját magunkat. Az Uránusz tanít meg bennünket arra, hogy együtt tudjunk élni a másik fél hibáival is, türelmet és kölcsönös megértést gyakorolhatunk, hogy a kapcsolatunk örökké tarthasson.

 

Az Uránusz még a Kos jegyében áll, de május 15-e után már a Bika jegyében lesz látható.

 

Ha Ön a Kos jegyében született:

Akkor bizony most nincs könnyű dolga saját magával, és sajnos az Ön környezetének sincs könnyű dolga Önnel. Ugyanis a Nap Ön körül kell, hogy forogjon. Ön egy igazán szeretetre méltóan őszinte, varázslatosan nyitott ember, aki 2018-ban spontán természetével, hirtelen döntéseivel sajnos a kedvesét és a családját is túl terhelheti. Ön szeretné meghatározni azt is, hogy mi jó az Ön környezetében élőknek is. Sajnos ezzel nagyon megterheli őket, legázolja a környezetében élőket, főleg akkor, ha igényüket és kívánságaikat figyelmen kívül hagyja. Ön alapvetően nem önző, csak ez felel meg az Ön természetének. Ám ez a természete lényegesen enyhülni fog, amikor az Uránusz átlép május 15. után a Bika jegyébe. Nagyon is lehetséges, hogy olyan tulajdonságok ébrednek fel Önben, amelyek a kedvesét is erősen korlátozni fogják, elveszik az ő szabadságát, amit végképp nem szokott meg Öntől. 2018-ban megerősödhet az Ön szerelme. Az Uránusz terhelési próbának veti alá Önt, de nem biztos, hogy ennek szakítás lesz a vége.

 

Ha Ön a Bika vagy a Halak jegyében született:

 

Akkor valóságban is belekapaszkodik ebbe a kapcsolatba, még akkor is, ha abból már csak egy megkedvelt szokás, rutin lett. Meg se próbálja kedvesét korlátozni abban, hogy megvalósítsa önmagát. Komoly nyomást érezhet február közepétől márciusig, és ez válsághoz fog vezetni. Legyen nyitottabb, mutasson több megértést a másik fél igényei és kívánságai iránt. Hagyja meg neki az álmait. Az Uránusz május 15-től november 7-ig a Bika jegyében lesz, és Ön is nagyon vágyik majd az életében egy nagy változás után. Talán a legjobb lenne, ha a kedvesével együtt fogna bele valami újba, ami még jobban összeköthetné Önöket. Az Ön szerelme kitartó, még bensőségesebbé tehetné, ha nem akarja birtokolni a másik felet, ha nem akar belekapaszkodni, és sokkal több szabadságot adna neki. Nehéz lesz ez Önnek, de megérné. Vagy…?

 

 

Ha Ön az Ikrek vagy a Vízöntő jegyében született:

 

 

Mindenki olyan párt szeretne magának, mint amilyen Ön. Tele van életörömmel, állandóan fel tud lelkesedni egy új, egy közös kalandért. Biztosan nem lesz unalmas az élete a kapcsolatában sem. Önállóság és sok megértés a másik fél felé összekapcsolja Önöket akkor is, ha Ön olykor szívesen flörtöl. Ön azonban mindenek fölött áll. Főleg május közepéig, sajnos utána már kritikussá válhat a helyzet. Az Uránusz átlép a Bika jegyébe, ezáltal korlátok közé szorítja Önt, főleg akkor, ha Ön a Vízöntő jegyében született, vágyakozni fog egy egészen új élet után. Ha válságot kell megélnie a Vénusz uralta évben, akkor ez lesz az. Ön a kedvesét okolja azért, hogy nem tudja megvalósítani önmagát, vágyik egy másik élet után. Ami marad, az a meggondolatlan menekülés, a spontán szakítás. Van másik lehetőség is: hosszú, megértő beszélgetésekkel ismét egymásra lehetne találni. Ebben segíthet Önnek a Mars, aki augusztus közepéig egészen új lendületet, optimizmust és bizakodást hozhat az Ön életébe. Ha kézben tartja a dolgokat, a saját akaratával bármilyen kapcsolatot meg tudna menteni. Novembertől az Uránusz visszalép a Kos jegyébe, és ismét normalizálódhat a helyzet.

 

 

Ha Ön a Bak vagy a Rák jegyében született:

 

 

Akkor az Uránusz sok bajt okozhatott a párkapcsolatában, mert 90 fokos fényszögben állt az Ön jegyével, és ez megbéníthatta az Ön gondoskodási törekvéseit. Gyakran belülről nyugtalan, minden kötelezettség túl sok az Ön számára. Ha a kapcsolata esetleg válságban van, börtönnek fogja érezi. A Mars március közepétől május közepéig tud erőt adni Önnek, hogy kitörjön ebből a szorításból. Legkésőbb ekkor már mindenen túl tudott lépni. Ha addig küzd, legyőzheti saját magát, több megértéssel fordulhat a kedvese felé, akkor a kapcsolata ki fog tartani. Uránusz május közepéig egészen új életérzéssel ajándékozza meg, ami az Ön szerelmének is szárnyakat adhat. Annyira pompásnak, szabadnak, és függetlennek fogja érezni magát. Hihetetlen akarattal rendelkezik. Érezheti, hogy közösen tudják egymást motiválni és továbblépni.

 

 

Ha Ön az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

 

Biztosan nagyon sokat értek el a párjával közösen, hiszen az Uránusz a legjobb fényszögben volt az Ön jegyéhez képest, és ez szárnyakat adott a konstruktív közös érzésnek, amiben mindenki éli az életét, és egyéni sajátosságát kifejlesztheti, megvalósíthatja önmagát, és eközben segít a másiknak, ösztönzi, felépíti, motiválja, minden kényszer nélkül. Május 15-től már fordul a helyzet, az Uránusz belép a Bika jegyébe. Ez bizonyos válsághelyzetet teremt majd. A kapcsolatban hajszoltnak érezheti magát, a legkisebb köteléket sem viseli el, önzően fog reagálni mindenre. Lehetséges, hogy ki akar törni a kapcsolatból, bármilyen jó is volt az. Ezt a kritikus helyzetet kell valahogyan átvészelnie novemberig, avagy a kapcsolata menthetetlenül ketté szakadhat. Csak is Önön múlik, hogyan él a korlátozottság érzésével. A türelem és a kompromisszumok most sok mindent megmenthetnek.

 

Ha Ön a Skorpió vagy a Szűz jegyében született:

 

Sajnos sokat veszekedhetnek, a párjával, önmagával, mert nem elégedett semmivel. A Vénusz szerencsére jobb hangulatot hozhat a kapcsolatába egészen április végéig. Ha a szerelmi élete válságban van, május közepétől sok minden jóra fordulhat. Az Uránusz megmentheti a szerelmét, több érzéki örömet hozhat, több közös élményt, több örömet a mindennapi apró dolgokban. Megtanulhat ismét örülni egy szabad napnak, amit a családjával tölthet el, élvezheti a mély boldogságot. Együtt tervezhetik a következő szabadságot, és közösen álmodozhatnak róla. Megtanulhat teljesen spontán módon kirándulni, vagy egy várost megtekinteni, és erre gyűjteni. Újra berendezheti magának az életét, kevesebb nyomással és kevés igénnyel. Ha túl lesz májusig a nehéz időszakon, a kapcsolatát szorosabbra fonhatja.

 

Ha Ön a Mérleg jegyében született.

 

Akkor az Uránusz szemben állt az elmúlt hét évben az Ön jegyével. Most megláthatta, milyen nagy szüksége volt Önre a családjának, és ez mély boldogságot és erőt adott Önnek, felépítette Önt. Önt szeretik, csodálják, hallgatnak Önre az emberek, és kikérik a véleményét. Május 15-tól sajnos megváltozik valami. Az Uránusz kilép a szembenállásból, és belép a Bika jegyébe. Ez nem egy világvége! Ön megtanulta, hogyan kell összetartani akkor is, amikor majdnem elnyomta a családot az adósság. Megtanulta, hogyan kell kölcsönösen támogatni, bátorítani egymást. Az Ön szerelme örökké tart, különösen, ha fontos ez Önnek. Ha most felismeri, mennyi boldogságot adtak Önnek az Ön körül élő emberek, akik szilárdan kitartottak Ön mellett, akkor a kapcsolatát semmilyen fenyegető Uránusz nem tudja szétszakítani. Minden válságon képes lesz úrrá lenni.