Mai dátum: 2019.07.16.

Balesetek az asztrológia tükrében

2018.09.14

Balesetek az asztrológia tükrében.....

asztroenciklopédia-2018.0914.-a balesetek az asztrológia tükrében

 

A balesetek az asztrológiának egy speciális területe. Általában a balesetek egy bizonyos pillanatban történnek meg.

 

Például: két autó egy bizonyos nap 13, órájában összeütközik. Az egyik autó vezetője, a másik autó utasai megsérülnek, és kórházba kell vinni őket.

 

Erre az időpontra az asztrológus egy baleseti horoszkópot állít fel. Ez a horoszkóp mindig kapcsolódik annak az embernek a horoszkópjához, akit a baleset ért.

 

Ilyenkor kapjuk azt a kérdést: „miért pont velem történt ez meg?”. Ez a fontos kérdés! Egy ilyen baleset mindig hoz valamilyen üzenetet magával, nem mindegy, hogy mi magunk okoztuk, vagy csak elszenvedtük.

 

A bolygók ilyenkor is azonnal megszólalnak. Ha például a Szaturnusz játszik egy baleseti horoszkópban, akkor valamit bizony meg kell tanulni. Akivel ez a baleset történt, nem vett figyelembe valamit a Szaturnusz intelmeiből. Talán elfelejtette, hogy az életnek is vannak törvényei, és ezeket be kell tartani. Talán könnyelmű volt, vagy azt gondolta, hogy többet engedhet meg magának. Talán mások fölé akarta magát helyezni, talán méltatlanul bánt másokkal. Ilyenkor általában a Szaturnusz halad át valakinek a Napja előtt, vagy kellemetlen kapcsolatban van a balesetet szenvedő Napjával.

 

Van, amikor az Uránusznak van köze a balesethez, ilyenkor viszont a balesetet elszenvedő túlságosan is összehúzta magát. Az Uránusz szétfeszíti egy függőség láthatatlan láncait. Van, aki ilyenkor az anyagi bizonytalanságtól fél, és nem mer változtatni.

 

A Neptun és a Jupiter is kaphat főszerepet egy-egy baleseti horoszkópban. Ilyenkor elfeledkezünk arról, hogy lelkünk is van.

 

A legsúlyosabb baleseteket általában a Plútó okozza.

 

Nagyon fontos az is, hogy melyik testrészünk sérül meg a balesetben. Ha valaki a kezén vagy a karján sérül meg, akkor talán nem akarja felfogni, hogy túl sok mindennel foglalkozik egyszerre.

 

Ha valakinek a lába sérül meg, vagy a lábfeje, akkor az üzenet: hogy így nem járhat tovább.

 

Ha a testünk bal fele sérül meg, akkor túlságosan az értelmünkre hagyatkozunk

 

Ha a fejünkön sérülünk, akkor az illető többet gondolkodik, mint kellene, és meg kell tanulnia időnként kikapcsolni.

 

Ha a tűz elemhez tartozó jegyek szülöttei okozzák a balesetet: Kos-, Oroszlán-, vagy Nyilas szülöttek, akkor ők nem nagyon figyelnek, túl gyorsak vagy könnyelműek.

 

A föld elemhez tartozó jegyek szülötteinél, Bika-, Szűz-, Bak jegyűek esetében ez fordítva van. Velük azért történhetnek belesetek, mert túlságosan precízek. Több dologra gondolnak egyszerre, túlterhelik magukat, és ezzel idézik elő a baleseteket.

 

A levegő elemű jegyek szülöttei: Ikrek- Mérleg-, Vízöntő-, általában nem figyelnek arra, amit tesznek, és ilyenkor történik baleset. Valakivel beszélgetnek, telefonálnak, és figyelmen kívül hagyják, hogy mások is vannak az úton.

 

A víz elemű jegyekhez: Rák-, Skorpió-, Halak tartozó emberek általában akkor szenvednek balesetet, amikor túlságosan magukkal vannak elfoglalva, és a pillanatnyi valóságot nem érzik megfelelően.