Mai dátum: 2019.01.17.

Hogyan hallgatnak az egyes jegyek

2018.01.12

Hogyan hallgatunk?

asztroenciklopédia-2018. január 12.- Hallgatni arany….

 

 

Legalább is ezt tartja a közmondást. A legtöbb embernek muszáj mondania valamit, még ha nincs is mondanivalója. A hallgatás a bölcs, öreg férfiaknak való. Vagy talán még sem? Nézzük kik tartoznak azokhoz az emberekhez, akik úgy érzik mindig beszélniük kell.

 

Ha Ön a Kos jegyében született, akkor az Ön kommunikációt jelző sorsterületén az Ikrek jegyébe esik:

 

Ön szenvedélyes vitázó, akinek mindig van valamihez valamilyen hozzáfűzni valója. Sokszor úgy érzi, nem hagyhatja érvényben az utoljára elhangzottakat. Ön szereti hozzáfűzni valamihez a saját véleményét, van, amikor kissé provokatív módon, van, amikor kissé harciasan, és ha nem kap elég figyelmet, akkor felemeli a hangját.

 

Ha Ön a Bika jegyében született, akkor az Ön kommunikációt jelző sorsterülete a Rák jegyébe esik:

 

Ön képes türelmesen meghallgatni a másik embert, és hagyja kibeszélni magát. Ön néha kedvét is leli abban, hogy olykor csak hallgat, és ezzel képes elbizonytalanítani minden fecsegőt. Sokszor hallja: „mondj már valamit, olyan érdektelennek látszol”.

 

Ha Ön az Ikrek jegyében született, akkor az Ön kommunikációt jelző sorsterülete az Oroszlán jegyébe esik:

 

Ön szereti, ha Önnél marad az utolsó szó, akkor is, amikor már az elhangzott, Ön szeretne tovább beszélni. Lehetséges, hogy a többiek már mindent elmondtak, de Ön még valószínűleg nem mondta el, amit szeretett volna, és vidáman beszél tovább. Ha végképp senki sincs, akivel beszélgetni tudna, Ön nagyon jól el tud társalogni magával is, függetlenül attól, hogy Ön mennyi idős.

 

Ha Ön a Rák jegyében született, akkor az Ön kommunikációt jelző sorsterülete a Szűz jegyében áll:

 

 

Ön nagyon tud hallgatni, olyannyira, ahogyan csak kevesen tudnak más jegyben született emberek közül. Ön képes azt az érzést kelteni az emberekben – akik kibeszélik magukból a bánatukat – hogy minden szavuk fontos, és pontosan meg fogják jegyezni. Ön így közvetít gondoskodó hallgatásával együttérzést és részvételt.

 

Ha Ön az Oroszlán jegyében született, akkor az Ön kommunikációt jelző sorsterülete a Mérleg jegyében áll:

 

Önnek mindig van mondanivalója. Sokszor nagyon nehezére esik hallgatni. Ön képes felépíteni ez embereket, képes velük együtt is érezni, de Önből ki kell jönnie, ami Önben van, szeretné, ha mindig mindenki meghallgatná.

 

Ha Ön a Szűz jegyében született, akkor az Ön kommunikációt jelző sorsterülete a Skorpió jegyében áll:

Ön gyakorlatilag tehetséges szónok, aki kínos precizitással képes megválogatni a szavait, és szívesen hallgatja a saját szavát is. Ha azonban képes sokáig egyedül élni, akkor megtanul hallgatni is, olykor tüntetően, olykor sértetten.

 

Ha Ön a Mérleg jegyében született, akkor az Ön kommunikációt jelző sorsterülete a Nyilas jegyében áll:

 

Ön stílusos csevegő, aki gyengéd hangjával, és válogatott szavaival kedvességet tud szétpermetezni. Önt szórakoztatja a beszéd, nehezére esik hallgatni, és néha sajnos figyelmen kívül hagyja az igazi problémákat. A hallgatás vagy a komor beszélgetés rossz hangulatba sorodra.

 

Ha Ön a Skorpió jegyében született, akkor az Ön kommunikációt jelző sorsterülete a Bak jegyében áll:

 

Ön tud jelentőségteljesen hallgatni. A hallgatás azonban nem öröm az Ön számára, nem magányos szórakozás, hanem ezzel járul hozzá a vitákhoz. Ön olykor sértetten, vádolva, megfontoltan, de nagyon bölcsen hallgat, engedi, hogy a többiek hadd beszéljenek.

 

Ha Ön a Nyilas jegyében született, akkor az Ön kommunikációt jelző sorsterülete a Vízöntő jegyében áll:

 

Ön tud bőbeszédű is lenni. Tud történeteket és eseteket elmondani a saját életéből, de tud súlyos prédikációkat is tartani. Ön a legerkölcsösebb a beszédében a többi jegy szülötte között.

 

Ha Ön a Bak jegyében született, akkor az Ön kommunikációt jelző sorsterülete a Halak jegyében áll:

 

Ön tehetséges hallgató, aki a világ minden fecsegőjét képes lenne meghallgatni. Sokszor azért mert ilyenkor pihen önmagában, sokszor azért mert nem tartja saját véleményét annyira fontosnak, vagy csak úgy gondolja: aki nem szól semmit, az sokszor többet mond.

 

Ha Ön a Vízöntő jegyében született, akkor az Ön kommunikációt jelző sorsterülete a Kos jegyében áll:

 

Ön szereti hallani a saját szavát is, csevegő stílusban sok humorral és nagyon eredeti érvekkel képes szórakoztatni akár egy nagy társaságot is egy partin. De ennek ellenkezője is igaz Önre, sokszor tud hallgatni is, és elvonulni gondolatai világába.

 

Ha Ön a Halak jegyében született, akkor az Ön kommunikációt jelző sorsterülete a Bika jegyében áll:

 

Ön sokszor bátortalan. Szívesen és értőn hallgat oda másokra. Az Ön közelében lévő embereknek együttérzést és megértést tud sugározni a problémáik iránt. Sokszor találja magát az önzetlen hallgató szerepében, és az emberek szívesen teszik le az Ön kosarába a lelki szemetet.