Mai dátum: 2019.01.17.

Hogyan hat ránk a Vénusz a Halak jegyében?

2018.01.31

Az év uralkodó bolygója a Vénusz, 2018. február 11-én a Halak jegyébe lép.

asztroenciklopédia-2018.02.01. hogyan hat a Vénusz a Halak jegyében

Ebben az évben különös szerepet kap a Vénusz, hiszen ő az év uralkodó bolygója.

2018. február 11-én budapesti idő szerin 0 óra 36 perckor lép a Vénusz a Halak jegyébe….

Általa felerősödik bennünk az együttérzés, a gyengédség, a segítőkészség. Sokkal hamarabb meglágyul a szívünk, kevésbé tudunk majd ellentmondani másoknak, főleg azoknak, akiket szívünkből szeretünk.

Érzékenyebbé válunk, nagyobb szükségünk lesz a szeretetre és a gyengédségre, ezek nélkül elveszve érezhetnénk magunkat.

Hátránya ennek a bolygóállásnak, hogy sokkal könnyebben sértődünk, és inkább szenvedünk, mintsem elmondanánk, mi bánt bennünket.

Akkor is, ha eddig temperamentumabbak voltunk, most jobban igényeljük a szépséget, a lágy zenét, a költészetet. Kevésbé tudunk gyakorlatiasak lenni, és inkább csendesebben szeretnénk végezni a feladatainkat.

Vigyáznunk kell arra, hogy kivel ismerkedünk, mert hajlamosabbak leszünk sokkal több bizalmat szavazni olyan embereknek is, akik ezt nem érdemlik meg.

A Halak jegyéhez tartoznak az illatok, így sokkal fogékonyabbak leszünk ezekre. A Halak jegyéhez tartozik a képi világ, többek között a fotók, a mozgóképek és a filmek. Úgy fogjuk érzékelni a színeket, a zenét, és az illatokat, mint a fotólemez a fényt.

Mindenki megpróbálja valamilyen módon ezeket az érzéseket kifejezni, mert felelevenedik bennünk a vágy arra, hogy érthető formába helyezzük a szépséget, amit a Vénusz súg nekünk.

Sokan elkezdenek festeni, verset írni, zenét szerezni. Többen vásárolnak majd hangverseny bérleteket.

A Halak jegye, és a benne uralkodó Neptun Pan-nak, a föld Istenének az helye, aki a kecskepaták ellenére a leggyönyörűbb dalokat szólaltatta meg sípjával, és így meghódította a lányok szívét.