Mai dátum: 2019.02.20.

Ki az igazi barátunk?

2018.07.05

Ki az igazi barátunk?

asztroenciklopédia-2018.07.05.-ki az igazán jó barátunk?

 

Ha szükségünk van valakire, akivel beszélni szeretnénk egy bizonyos problémáról, nem mindig a kedvesünket választjuk. Általában legjobb barátunknak/barátnőnknek kellene meghallhatnia, vigasztalnia, ismét felépítenie, tanácsot adnia, megsajnálnia, vagy csodálnia. Elvárjuk, hogy velünk tudjon nevetni, de sírni is. Ám valóban tudja ezt? Tényleg jót tesz ez nekünk, őszinte, vagy csak kihasznál bennünket? A Neptun fényszögbe kerül ezen a héten a Nappal, megmutathatja, ki az, akiben igazán megbízhatunk.

 

A legjobb barát/barátnő lelkünk edzője, a legjobb gyóntató pap, terapeuta, nővér, aki minden egyben, és mindenből ki tud menteni. Ez mindig is így volt, mégis számtalanszor kétségeink támadnak, hogy kire építhetünk?

 

A legjobb barát/barátnő az égiek ajándéka. Vele sugdolóztunk a férfiakról/lányokról, már akkor, amikor még az iskolapadban ültünk. Vele kuncogtunk és futottunk együtt az esőben, őrült dolgokat csináltunk együtt, amiket egy partnerrel sohasem lehetne megtenni. Együtt sírtunk, együtt haragudtunk, együtt forraltunk bosszút.

 

A legjobb baráttal/barátnővel olyan dolgokról is tudunk beszélgetni, amit a világon egyetlen partner sem tudna megérteni, hanem túlfeszített dologként elintézne.

 

 

Néha felmerül a gyanú bennünk, hogy tényleg megértett bennünket a legjobb barátunk/barátnőnk? Vagy csak elhitettük magunkkal, hogy megértettek bennünket. A Neptun, a lélek bolygója ezen a héten éreztetni fogja velünk, hogy a barátunk/barátnőnk valóban elérte-e lelkünket. Tudja-e, mit szeretnénk, hogy a lelkünk mélyén mennyire tudunk örülni, vagy szenvedni. Vagy csak tudatosan bólogatott, megfogta a kezünket és bólogatott, hogy utána letámadhasson a saját problémáival?

 

Felépít bennünket? Megérti a bajunkat, bele tudja élni magát a helyzetünkbe? Kihasznál bennünket, mi vagyunk az ő lelki szemetese?

 

A legjobb barátunk lehet életünk szerencséje, vagy a legnagyobb csalódása.

 

A Neptun a legszebb fényszögben lesz a Rák jegyében álló Nappal. Megmagyarázhatatlan biztonsággal fogjuk megérezni, hogy mi játszódik le másokban.

 

A Neptun felnyitja a szemünket. Felismerhetjük, hogy nem hamis a barátunk/barátnőnk, nem csak megjátssza magát nekünk. Nem az a lény, aki jót akar, de nem tesz jót nekünk. Talán lehúz bennünket a hitetlenségével, örökös kételyeivel, állandó meggondolásaival, és sötéten látásával.

 

Talán egy másik emberre van szükségünk, aki bátorít bennünket, aki önbizalmat önt belénk, és nem csak óva int.

 

Talán ez a melegszívű, mélyen emberi, szívélyes lény egyben az égiek nagy ajándéka is, aki mindig megtalálja a helyes hangot a számunkra. Talán a barátunk/barátnőnk az a lény, aki mellett otthon vagyunk, védettnek érezhetjük magunkat, akivel úgy tudunk nevetni, mint senki mással.

 

A barátság nagyon érzékeny, finom kapcsolata két embernek, néha nagyon felületes, máskor nagyon mély, gazdagító, páratlan dolog.

 

A legjobb barát/barátnő lehet életünk nagy szerencséje, az az ember, aki jót akar nekünk, aki mindig ott van a számunkra akkor is, ha úgy tűnik, hogy a világ is összeesküdött ellenünk.