Mai dátum: 2019.06.18.

Miben segíthet nekünk a hátráló Vénusz

2018.10.01

Miben segíthet nekünk a hátráló Vénusz?

asztroenciklopédia-2018.10.01.-a Vénusz hátráló mozgást vesz fel.

 

 

A Vénusz október 5-től hátráló mozgásba kezd a Skorpió jegyében, vagyis visszafelé mozgónak fog látszani. Ez esélyt ad a szerelmi boldogsághoz. Mindent, amit elveszettnek hittünk, most visszanyerhetnénk.

 

 

Ha ön a Kos jegyében született:

 

Talán sok veszekedésben volt része az utolsó időkben, a bolygók legalábbis erre mutatnak. Kedvese kitartott a maga álláspontja mellett, és különösen ön nem engedett egyetlen millimétert sem a véleményéből. Egyszerűen nem viselték el egymást, és most nagy hallgatás terhelheti a kapcsolatukat. Közeledjen a párjához, olyan nyíltan és őszintén, amennyire csak tud. Minden jóra fordulhat, minden újra helyreáll.

 

Ha ön a Bika jegyében született:

 

A Vénusz szemben áll a Bika jegyével, és mágikus erőt ad önnek, hogy a régi boldogságát újra felidézze, ha kapcsolatában már valami nem kerek. Vagy egy régi szerelem után vágyakozik, ami széttört, és amit még gyászol, mert érzi, hogy senki mással nem lesz olyan, mint amilyen akkor volt. Egyszerűen túl sok az, amit még ma is összeköti vele, nemcsak nosztalgia, nemcsak emlékek….

 

Ha ön az Ikrek jegyében született:

 

Bár teljesen a jövőre összpontosít, és ritkán tekint vissza, de a mostani mélabús hangulat önt is a régi boldogságra emlékezteti. A mély élményekre a természetben, amit megosztottak egymásal. Egyes emberek komikus történeteire, amiken gyakran órákon át tudtak nevetni. Az egészen rendkívüli szabadságra. És most? Higgyen magában és régi érzelmeiben, mert ezek visszatérhetnek. Egy ilyen szerelmet nem dobhat el csak úgy az ember.

 

 

Ha ön a Rák jegyében született:

 

A hátrálni látszó mozgásban lévő Vénusz kellemes fényszögben áll a Rák jegyével, és önt a gyász mély érzésével tölti el, ha a szerelemben már nem stimmel valami, ha a kapcsolatában már nem érzi védve magát, inkább otthon marad. Hogyan történhetett ez, miért pont önnel történt meg? Talán azért, mert abbahagyta a harcot, mert túlságosan a munkájával volt elfoglalva. Minden azonban vissza fog kerülni a helyére, ha most keresi a kedvesével a mély beszélgetést. Nincs mit egymás szemére hányni, egyszerűen csak több megértés szükséges egymás számára. Figyeljenek jobban egymásra.

 

Ha ön az Oroszlán jegyében született:

 

Az utóbbi időben bizonyára nagyon sora vitte. Kapcsolatára azonban nagyon kevés idő maradt. Válságba kerültek? A hátráló Vénusz kellemetlen kapcsolatban van az Oroszlán jegyével, és emiatt érzelmi nyomás alatt érezheti magát. A régi megértés egymással szemben, a régi mély összetartozás megszenvedte ezt. Vegyen kedvesének valami apró ajándékot, lepje meg egy közös hétvégi kirándulással egy másik városba. Biztosan minden olyan lesz, mint egykor volt.

 

 

Ha ön a Szűz jegyében született:

 

Ha az utóbbi időben nagy hallgatás volt a kapcsolatában, ha túl soka munka, túl sok stressz elidegenítette egymástól önöket, akkor most azonnal reagálnia kell. Olyan kevésre van szüksége, hiszen a hátráló Vénusz jó kapcsolatban van az ön jegyével, talán csak egy hosszabb beszélgetésre, egy közös sétára van szükségük ebben a varázslatos őszben. Vegyen magának időt, és összpontosítson a kedvesére, sikerül majd visszahódítania.

 

Ha ön az Mérleg jegyében született:

 

Amíg a Merkúr a Mérleg jegyében volt, anyagi dolgait újra rendbe tudta hozni. A szerelemre azonban kevés ideje maradt a sok munka mellett. A kapcsolata csak úgy halad a maga útján, csúcs- és mélypontok nélkül. Ha most aktíválja fantasztikus tehetségét, amivel elbájoló kedvességével és stílusával megnyeri magának az embereket, visszahozhatja magának a szerelmet. Csak igazán kell akarnia.

 

 

SKORPIÓ

 

A hátrálóVénusz a Skorpió jegyében áll, visszahozhatja az ön múltját. Talán pont most találkozik egy emberrel, aki egyszer olyan közel állt önhöz, mint senki más. A szerelem az, amit az égben kötöttek, ezt fogja érezni, ha újra találkozik ezzel az emberrel. Talán ő az, aki már egyszer megosztotta önnel az életét, és akit nem tudott elfelejteni, sohasem felejtette el!

 

Ha ön a Nyilas jegyében született:

 

Talán a kapcsolatában a közösségi szellemet gyászolja, ami önöket a mindennapi harcokban és szabadidejükben ugyanúgy összekötötte. Együtt jártak végtelen partikra, ahol megcsodálták és irigyelték a kapcsolatukat. Most egyre öregebbek lesznek… Nem kell ennek így lennie! Most visszahozhatja életébe a régi életérzést, és vele a régi szerelmet. Egyszerűen keljen fel a kényelmes kanapéról, és kezdjen újra társasági életet élni!

 

Ha ön a Bak jegyében született:

 

Munkával teli megerőltető hetek állnak ön mögött. A nagyon komoly, szigorú Szaturnusz hajtotta előre, aki a Bak jegyében áll. Ehhez hozzá jön még a Plútó is, ez nem az izzó szenvedély és a gyengéd érzelmek ideje. Nem lenne csoda, ha mindezt az ön kapcsolata is megszenvedte volna. Aú hátrálni látszó Vénusz kellemes fényszögben van a Bak jegyével, újra egy úton járhatnának, ha többet törődik a kedvesének igényeivel.

 

Ha ön a Vízöntő jegyében született:

 

Rendelkezik azzal az egészen természetes kedvességgel, azzal a napsugaras természettel, ami el tudja varázsolni az embereket. Ez most ki fogja önt menteni a válságból, és visszahozza a szerelmet, ha el is idegenedtek valaha egymástól. Bár a hátráló Vénusz nincs a Vízöntő jegyére jó befolyással, visszahozhatja az életébe a mély érzelmeket, egy kicsit több figyelmességgel és beleérzőképességgel. Mi emberek olykor szeretnénk egy kicsit a középpontban lenni, ahogy régebben, amikor tökéletesen belebolondultunk a másik emberbe.

 

Ha ön a Halak jegyében született:

 

Álomszerű kisugárzása van, a hátrálni látszó Vénusz a legjobb fényszögben van a Halak jegyéhez, mágikus vonzerővel rendelkezik, amivel ön a kedvesét azonnal le tudja venni a lábáról. Azt az embert is, akivel talán az utolsó időben kissé kisiklott a kapcsolatuk. Vagy azt is, akivel hosszabb ideje elváltak egymástól, de nem tudtak egészen elválni. Igazi varázsereje van, ami minden szerelmet vissza tud hozni, ami talán eltávolodott öntől.