Mai dátum: 2019.07.19.

Mit üzen a Merkur a saját évében?

2018.11.14

Mit üzen a Merkur a saját évében?

asztroenciklopédia-2018.11.12.-mit tegyünk a Merkúr évében?

 

A Merkúr uralta évben minden jegy szülötte megkapja a saját egyéni esélyét, hogy a legjobbat tudja kihozni ebből az okos, fürge, és szellemdús bolygóból.

 

Ha ön a Kos jegyében született

 

A 2019-es év uralkodó bolygója számtalan zseniális ötlettel ajándékozza meg. Ez több pénzt, vagy új munkát hoz, amire már olyan régen vágyik. Sőt akár elő is léptethetik.

 

Ha ön a Bika jegyében született

 

A Merkúrnak szüksége van egy második nekifutásra is, hogy meg tudja önt győzni valamiről. Amikor ez sikerül, akkor ön a hetedik mennyországba fogja magát érezni. 2019-ben rugalmasabb és kockázatvállalóbb lesz.

 

Ha ön az Ikrek jegyében született

 

2019-ben elemében lehet, hiszen a Merkúr az ön uralkodó bolygója. Semmi sem kerülheti el a figyelmét, és szívesen próbál majd ki új dolgokat. A Merkúr számtalan új és innovatív ötletek tömegével fogja önt megajándékozni. Átlagon felüli évre számíthat.

 

 

Ha ön a Rák jegyében született

 

A Merkúr a szerelemben tud rengeteget segíteni abban, hogy jobban ki tudja fejezni az érzéseit. Ha ön még egyedülálló, akkor sok bátorságot fog adni, hogy a kiszemeltet a megfelelő szavakkal tudja meggyőzni szándékáról.

 

Ha ön az Oroszlán jegyében született:

 

A Merkúr ebben az évben sok utazással fogja megajándékozni. Végre ismét elegendő időt talál arra, hogy más országokba is eljusson. Még ha nincsenek is akkora anyagi lehetőségei. A Merkúr segít önnek, hogy megfelelő alkalmi kínálatokat találjon.

 

Ha ön a Szűz jegyében született:

 

Ebben az évben mindenképpen megtalálja majd a számításait. Akár a lottón is nyerhet, de inkább vegyen részt minél több pályázaton. A 2019-es év mindenképpen szerencsés lesz az ön számára, hiszen a Szűz jegyében is uralkodik. Használja ki ezt az esélyt!

 

Ha ön a Mérleg jegyében született:

 

A Merkúr 2019-ben néhány terhes döntést levesz majd az ön válláról. Küld majd egy megérzést, és ezzel tökéletesen helyes úton lesz. Ez végső soron még több pénzt is hozhat önnek.

 

Ha ön a Skorpió jegyében született:

 

A Merkúr most ki fogja csalogatni önt a csigaházából. Ismét könnyebben köthet új kapcsolatokat, még bizalmatlanságából is sokat fog engedni. Ez új barátokkal ajándékozza meg, akik gazdagabbá teszik majd az életét.

 

Ha ön a Nyilas jegyében született:

 

Szívesen utazik majd más országokba, és tanulmányozhatja az idegen kultúrákat. Ezzel kapcsolatban a Merkúr még több érdekes tapasztalattal ajándékozza meg. Még az is lehet, hogy több évet külföldönt tölthet.

 

Ha ön a Bak jegyében született:

 

Ha csak egy kicsit is leteszi nagyon óvatos és tétovázó természetét, akkor a Merkúr sok esélyt ad önnek, melyek a hivatásában és anyagilag is segítik tovább.

Ha ön a Vízöntő jegyében született:

 

A Merkúr megmutatja majd, hogy egy bizonyos dologban hogyan kell eljárnia. Megértései aranyat fognak érni. Szerencséjét akár a lottón is kipróbálhatja.

 

Ha ön a Halak jegyében született:

 

Ön kreatív ember, és a Merkúr segítségével nagyszerű ötleteiből és alkotásaiból még jövedelmező bevételi forrás is válhat. Ne engedje, hogy bármi is elbizonytalanítsa.