Mai dátum: 2019.07.19.

MIt várhatunk 2018. karácsonyától

2018.12.20

2018. karácsonya...

asztroenciklopédia-2018.12.20.- mit várhatunk Karácsony Ünnepétől?

 

Béke a kozmoszban. Az égben felettünk minden tökéletes harmóniában van. A csillagok ez alkalommal Karácsonykor a tiszta boldogságot küldik a Földre – és sok szeretetet, a teljesen új összetartást a családokban, az emberek közelednek egymáshoz. Ez a karácsonyi érzés egy emlékezetes előjellel már szombaton elkezdődik.

 

Legyen vége az örökös veszekedésnek, amit ez a meghitt családi ünnep gyakran kiváltott. Mivel az érzelmek mélyebbre hatolnak, mint máskor, a feszültség tépi idegeinket, és magasak az elvárások, gyakran túl magasak. A csillagok megajándékoznak a családi békével, a közösség nagy boldogságával, ami most még jobban össze fog forrni.

 

Örülj a mély családi boldogság ezen ünnepének. Valamennyien rászolgáltunk, miután az utóbbi időkben sok sötét pillanat ellen kellett küzdenünk. Ennek kiegyensúlyozását hozza el a kozmosz. Már a kalendárium is jóindulattal van hozzánk: a karácsonyi ünnepnapok legtöbbünk számára már szombaton elkezdődnek:

December 22. egy egészen különleges nap. Merkúr és Jupiter átölelik egymást az égen. Az együttállás elhozhatja neked az álomszép boldog pillanatot, ami életedet jó irányba fordítja. Vidám hangulat terjed el, az emberek barátságosan és nyíltan közelednek egymáshoz. Amibe most belefogsz, amit még gyorsan megvásárolsz, azt szerencse kíséri. Az is lehet, hogy nyersz valamit. Ezután 18.50-kor felkel a Telihold, aki a Rák családias jegyéből sugárzik. Mintha a kozmosz arra akarna emlékeztetni, mennyire értékes, milyen fontos a család, aminek ezekben a napokban össze kellene nőnie, és össze is fog nőni, ami a legszebb ajándéka ennek az álomcsillagnak.

Magad is érzed, amikor vasárnap, december 23-án mély érzelmek töltenek el szeretteid iránt. Ez az egészen különleges családi nap, aminek még a Rák jegyében álló Telihold adja meg a jellegét, amit Vénusz a szenvedélyes, elgondolkodó Skorpió jegyében támogat, ami elődök hosszú sorával köt össze téged. Csinálj sok közös programot ezen a napon a családoddal. Menjetek ki együtt a természetbe – felejthetetlen pillanatok lesznek, amelyekben nagyon mélyen érzed a szeretett emberekhez való közelséget. Ha pedig esetleg volt egy kisebb válság, a szokásos veszekedés, most újra összenőttök egymással. A Karácsony csodát tesz.

Hétfő, december 24, Szenteste, végre! A Nap és Szaturnusz a szigorú, megbízható Bak jegyében mély érzéseket sugároznak, amelyek átölelnek minket – mint a szilárd hűség, összetartás, szerénység, felelősség a gyengébbek iránt a családban. Ott akarunk lenni a többiekért, védettségbe vonni őket, ha már semmiben nem tudnak megbízni, ha becsapták őket, hazudtak nekik, ha küzdeniük kell a főnök igazságtalansága és a kollégák intrikái ellen, akkor a család ad nekik tartást, az lesz a sziklájuk a viharokban.

Ez a közösségi szellem jellemzi Karácsonyt, az emberi melegség a családokban – kedden is, december 25-én, az Első Ünnepen, amelyen Jupiter egész különleges boldog pillanatokkal tud megajándékozni. Az optimista Nyilas jegyéből sugárzik, aminek uralkodó planétája, ahol otthon van, és ezért különösen erős a hatása.

Érzed Jupiter befolyását pozitív érzelmeidben, amik most összetartják a családot, a közösségi szellemet előhozzák, ami nem korlátozódik csupán gyermekeinkre és partnerünkre – hanem barátainkkal, szomszédainkkal és kollégáinkkal való bánásmódunkat is meghatározza. Szeretve érzed magad, védett környezetben vagy, megértenek. Összetartotok, ami még a szerdai klímát is meghatározza. A Második Ünnep: talán ezekben az álomszép órákban nem csak a saját kis személyes boldogságodat élvezed, hanem egy nagy előrelépést is tettél, hála a csillagoknak ezekben a napokban. Új életmódod, a mélyebb közösségi szellem biztosíthatja egzisztenciádat, bátorságot és bizakodást ad a következő kihívásokhoz.

Most a Hold az Oroszlán jegyéből sugárzik, erősíti önbizalmadat, megadja azt a szuverén, jóakaratú fölényt, amivel az oroszlán rendelkezik. Engedd, hogy Karácsony elvarázsoljon, és a csillagok gazdagon megajándékozzanak. Készülj fel a csodákra, amelyek a következő napokban eljönnek hozzád.