Mai dátum: 2019.07.19.

Nagy karácsonyi horoszkóp

2018.12.21

Nagy karácsonyi horoszkóp......

asztroenciklopédia-2018.12.20.-nagy karácsonyi horoszkóp

 

 

Karácsony egy álom lesz az egész család számára, ami szorosabban összefogja azt. Öt hosszú nap, egyik szebb, harmonikusabb és vidámabb, mint a másik. Órák, amelyek boldoggá tesznek bennünket. Egy igazi szabadság a léleknek, amit a csillagok már szombattól nekünk ajándékoznak.

 

KOS

 

Engedje, hogy átölelje az életöröm, amit Jupiter visz az ön életébe. Már szombaton elvarázsolhatja vidám hangulatával az embereket, ha vasárnap elkerüli a veszekedéseket, akkor Szenteste egy álom lesz. Közelség, melegség, az emberek szeretik a nyitott vidám természetét.  Pontosan a megfelelő pillanatban meg fogja találni a megfelelő szavakat azoknak az embereknek, akiket szeret. A legbensőségesebb órákat a családjával első ünnepen élheti át, mindenféle zavar nélkül.

 

BIKA

 

Teljesen friss lesz, a szerelemtől a világot is át tudná ölelni, amikor maga köré gyűjti a családját. A Vénusz szemben áll a Bika jegyével, mély érzelmeket ébreszt önben. A megkapó közelség óráit élheti meg, amire sokáig emlékezhet majd, talán egy régi problémát is sikerül felszámolni, ami már régóta nyomasztja önt. Beszéljenek sokat, nyíljon meg, akkor ez az erős közösségi érzés a Szentestét és a két Ünnepet is meg fogja határozni. Egy kis csoda minden válságot el tud űzni.

 

IKREK

 

Eltölti a másokra is átragadó életöröm, amit a Jupiter ad önnek. Átölelheti varázslatos lényével az embereket, magával ragadja őket, már szombaton. Vasárnap ébredjen minél később, de azért ne aludja át a legszebb, boldog délutáni órákat a családdal. Hétfőn, Szenteste napján kicsit zavaros lesz a helyzet, talán megfeledkezett egy ajándékról? Az utolsó pillanatban találja meg, és egy embert nagyon boldoggá teheti vele. A kedd és a szerda már csak az élvezeteké lesz. Új közelség csodáját éli meg.

 

RÁK

 

Igazán szép karácsonyra számíthat. Teljes boldogságra a családdal, amit egy erős Vénusz lelkesítő fényszögben állva a Rák jegyéhez már szombaton az életébe hoz. A Hold a Rák jegyében adja meg a vasárnap és a hétfő hangulatát, a mélyen érintő közelség és meghittség érzetével, amit biztosan már régen nem érzett ilyen intenzíven. A régi gondok szétfoszlanak a levegőben, ami elválasztotta önöket, mos eltűnik. A család összetart, ahogy mindig is kívánta magának. Kedden és szerdán érezhető lesz, mennyit adnak kölcsönösen egymásnak. Álomszép órákat élnek majd át.

 

OROSZLÁN

 

Talán az utolsó napokban kicsit kételkedett a családjában. Vajon rendben van még az összetartás? Most ott trónolhat szerettei körében, mint a megértő, nagyvonalú, mint egy erős közösség motorja, amire büszke lehet, már ezen az átölelő szombaton is. Ezt egy nagyon bensőséges vasárnap és hétfő követi. Kedd és szerde. Napok, álomszép órák, amelyek sokkal szorosabban, sokkal mélyebben összeköthetnek szeretteivel, főleg, ha még inkább hallgat a többiekre.

 

SZŰZ

 

Meg kellene nyílnia, érzelmeit ki kellene mutatnia, ha a teljes karácsonyi boldogságot élvezni akarja. A Merkúr sajnos kellemetlen fényszögben gátolja önt még szombaton, az őszinte beszélgetésekben, de egy igen erős családi Hold álomszép órákkal ajándékozza meg önt vasárnap. Meghitt környezetben lesz, sokat és nyíltan beszélhet, egy lelkes hangulat fogja a Szentestét hétfőn elvarázsolni. A tüzes Vénusz kellemes fényszögben egészen új közelséggel ismerteti meg az emberek irányában, ami kedden és szerdán minden régi gátlást át fog hidalni.

 

MÉRLEG

 

A szombati nap egy valóságos álom lesz, amelyen vidám derült órákat kellene eltöltenie a barátaival. A nagyon békés, harmonikus vasárnap legyen a családé. Természetesen Szentestén is, amikor az Uránusz szemben áll, a Jupiter pedig kellemes fényszöget vet az ön jegyével, egy meglepetés éri, aminek nagyon fog örülni. Egy ember, akitől eltávolodott, ismét nagyon közel kerül önhöz. Ez gazdagítja az ön életét, és a két ünnepnapot elvarázsolja. Szeretik önt az emberek, csodálják, éreztetik önnel, hogy mennyire szükségük van önre.

 

SKORPIÓ

 

Ez a karácsony a szerelem ünnepe lesz az ön számára, amiről talán olykor álmodott. A Vénusz a Skorpió jegyében állva kibékíti az emberekkel, akiktől elidegenedett. Talán a barátnő, talán egy szomszéd, aki már szombaton közel kerülhet önhöz. A vasárnapot a család felejthetetlen ünnepévé teszi, ugyanúgy a hétfőt is. Főzni, együtt enni, sokat beszélgetni, kitárulnak a szívek, szerelmi vallomást is kaphat, ami nagyon meglepi, és mélyen meghatja. A keddet és a szerdát is ez a közösségi szellem hatja át.

 

NYILAS

 

Ön lesz a fontos, sugárzik, elbűvöli az embereket. Már szombattól a karácsonyi napok középpontjában áll erős személyisége, amit egy nagyon erős Jupiter befolyásol. Órák, amik megéreztetik önnel, hogy kiben bízhat meg, ki építi fel, és ki az, aki csak fékezi. Egy mágikus Merkúr felnyitja majd a szemét, és egymáshoz vezeti a kedvesével.

 

BAK

 

Talán az utolsó időkben az az érzés kínozta, mintha kihasználnák önt, amikor ismét esténként teljesen kimerülve elaludt a tévé előtt. A karácsony megmutatja önnek, mennyire becsülik, csodálják a munkáját. Egy varázslatos szombatra várhat, ami vidám társaságban tölthet el. A vasárnap és a hétfő legyen a családé, ami teljes szeretetét érezteti önnel, keddet és szerdát, amikor a Vénusz egy egészen különleges boldog pillanattal fogja meglepni. A meghittség órái, amiket nem fog olyan gyorsan elfelejteni.

 

 

VÍZÖNTŐ

 

Átverekedte magát au életen, egyedül, teljesen saját magára összpontosítva. Ez a karácsony megmutatja önnek, milyen szerencsét jelent, ha meg tud osztani valamit. Ezt már szombaton megtapasztalhatja, szokatlanul őszinte, frissítően nyílt órákban, azután vasárnap és hétfő szívmelengető órákban a családdal, amelyekben Jupiter oly sok közelséget közvetít, amennyit eddig még sohasem engedett meg. Kiléphet önmagából, megoszthatja gondjait és boldogságát. Önt is meg fogja lepni a nyíltsága. A boldog hangulat az ön családját még sokáig el fogja varázsolni.

 

 

HALAK

 

A nyitott szívek varázslatos karácsonyi meséjét élheti át, amit Vénusz ígér lelkesítő fényszögben állva az ön jegyéhez. Vidám, lelkes órákat tölthet el szombaton, és mélyen megindító közelségben, vasárnap a családja körében. Hétfőn, Szenteste egy álomszép ajándékkal lepik önt meg, amit sohasem várt volna. Ez azonban még nem minden. A bolygók kedden és szerdán is elhozzák a nagy meglepetést, a páratlan boldog pillanatot, ami sok mindent megváltoztat, jóra fordít az ön életében. Nagyon boldog karácsonyra számíthat.