Mai dátum: 2019.02.20.

Tudjunk meg többet a Rák jegyének tulajdonságairól

2018.06.22

Tudjuk meg többet a Rák jegyűek tulajdonságairól......

asztroenciklopédia-2018.06.21.-tudjunk meg többet a Rák jegyűekről

 

A Rák jegye a IV. az Állatövön. A Víz elemhez tartozik, nagyon érzékeny.

 

A legfontosabb, hogy a Rák jegyében született ember ki tudja élni az érzelmeit.

 

A vízgőzzé is válhat, így a Rák jegyében született ember szinte el tud párologni a levegőben. Szó szerint képes eltűnni, nem jelen lenni, vagyis képtelenség megszólítani őket.

 

A Víz jéggé is fagyhat, így a Rák jegyű ember olyan jéghideg falat tud húzni maga köré, amelyeken bármelyikünk orra betörhet.

 

Általában a Rák jegyében született ember vidám, rendkívül gazdag érzelemvilággal rendelkezik, és tele van fantáziával. Nagyon fontos neki a védettség, egy meghitt otthon, és a család. Rideg környezetben nagyon rosszul érzi magát. Szeret ismert környezetben lenni, és még jobban szeret olyan emberek között tartózkodni, akiket nagyon kedvel. Akkor ő is rengeteg melegséget és gondoskodást tud mutatni.

 

A Rák jegyében született embernek, mint ahogy a Holdnak is két oldala van. Egyik oldalon ő a gondoskodó anya, a másik oldalon ő is egy gyermek, aki gondtalan bizalommal lép az életbe és elvárja a környezetétől, hogy támogassák. Csak nehezen tud valakit elengedni az egyik oldalon, és a másik oldalon saját maga is szeretne gyermek lenni, akinek nem kell olyan sok felelősséget vállalnia az életben.

 

Életét az érzelmei irányítják, fontos döntéseit ösztönösen hozza meg. Az öröm és bánkódás erősen motiválja vagy fékezi.

 

A Rák jegyében született ember szeret nagy ágyon aludni, kellemes zenét hallgatni, sok díszpárna között. Szereti a konyháját, és mindent megvásárol, ami csak kell bele. Szüksége van nagy hűtőszekrényre, óriási tűzhelyre. Szeret legalább két gyermeket nevelni, és mindig van házi állata, cicája, kutyája, nyuszija vagy madara.

 

A Rák jegyében született embernek nagyon jó érzéke van az anyagi javakhoz. Gondoljuk csak át: John D. Rockefeller, Estée Lauder, Hugo Boss és Johann Jakob Astor is a Rák jegyében született. A Rák jegyében született ember mindig közvetlen kapcsolatban áll a gazdasággal, pénzügyekkel, tőkével, gazdagsággal.

 

Miért is lehet ez így?

 

A Rák jegyében a Hold uralkodik. A Holdnak a valóságban is óriási vonzereje van, hiszen a tengert is meg tudja emelni 7 láb magasra, a Hold uralja az árapályt.  Így a Rák érdekeltségű emberek is óriási vonzerővel rendelkeznek, magukhoz vonzzák az embereket, de a pénzt is. Ám a Rák érdekeltségű embernek tehetsége van ahhoz is, hogy kiválassza az értékeket, és mindent, amit fontosnak, értékesnek ítél, megőrzi, sőt gyűjti. Ebben sokszor átcsap a másik végletbe, és kóros gyűjtögetővé is válhat.

 

A pénz akkor is szaporodik, ha a megfelelő helyen helyezik el. Az biztos, hogy a Rák érdekeltségű ember nem tud elszegényedni.

 

Ám amennyire a jó dolgokat tudja magához vonzani, ugyanúgy a rosszakat is vonzza, a problémákat, a nehézségeket, sőt sajnos néha az alávalóságokat is.

 

Meg kell tanulniuk a rossz és kellemetlen dolgokat távol tartani maguktól, és a jónak szabad utat biztosítani.