Mai dátum: 2019.03.25.

Tudjunk többet a Kosokról...

2018.06.11

Tudjunk többet a Kosokról....

asztroenciklopédia-2018.06.11.-tudjunk többet önmagunkról

 

Ha Ön a Kos jegyében született.

 

Minden ember ismeri a születési jegyét. Sok ember még sem ismeri csillagjegyének legfontosabb tulajdonságait.

 

Önnek mindig szüksége van kihívásra. A Kos jegye a tűz elemhez tartozik. Ez fontos, mert az Ön lényében is sok van ebből az anyagból. A tűz mindig meleget hoz létre. Közben elégeti az anyagot, amit meggyújt, például a fát. Önnek is szüksége van egy bizonyos anyagra, ami mellett meg tud gyulladni, vagyis szüksége van egy feladatra, egy kihívásra, egy akadályra, vagy valakire, aki az Ön útjába áll.

 

Önnek fontos, hogy valami mindig történjen az életében, különben nem is tudna „égni”. Ha hiányzik az életéből valami, akkor üresnek érzi magát, esetleg haszontalannak, és emiatt egy idővel esetleg lehangolttá válhat. Ezért gondoskodna kell mindig valami megfelelő gyújtóanyagról az életében, csak akkor marad eleven, és csak így tud magával ragadni másokat is, így tud örömet és vidámságot ajándékozni. Azt is gondolja meg, hogy mennyi energiát használ ehhez fel.

 

Nem szabad megfeledkeznie arról, hogy szüksége van rendszeresen szünetekre, különben elvész Önből a tűz.

 

Fontos tudnia, hogy az Állatöv a Kos jegyével kezdődik. Ezért Ön is mindig az első akar lenni. Bárhol is találkozik más emberekkel, azonnal kihívást érez, hogy gyorsabb, jobb, és okosabb legyen másoknál. Ez egy természetes hajtóerő Önnél, és ez jól is van így. Szüksége van példaképekre, akik mások előtt járnak.

 

Önt csak szeretni lehet, ha valaki nem tudja szeretni, vagy Ön nem szeret valakit, akkor jobb, ha kitér az Ön útjából. Általában önközpontú, és mindig azt szeretné, ami nincs. Egy olyan világban szeret élni, amelyben a férfiak még igazi férfiak, akik küzdenek az asszonyaikért, szeretnek hódítani, tenyerükön hordozzák őket, és készen állnak meghalni értük.

 

A Kos jegyében született hölgyek igazi nők, akik szenvednek és küzdenek a férjükért, tűzön-vízen át vele tartanak, megmentik az életét, és készen állnak vele és a karjaiban meghalni. Ehhez a világhoz hozzá tartozik a féltékenység is, amit inkább a vetélkedés jellemez. Az Ön oldalán mindig történik valami érdekes. A béke és a harmónia egyértelműen a szűkös javakhoz tartozik, ennek ellenére Önnek mindig van partnere. Ön azok közé az emberek közé tartozik, akik nem szeretnek egyedül élni.

 

Az Ön anyagi javakat jelző sorsterülete a Bika jegyéhez tartozik, így az Ön számára a pénz egy eszköz a cél eléréséhez. Ön csak többet szeretne, mint mások. A pénz az Ön számára tekintélyt, hatalmat jelez. Ha sok van belőle, Ön is sokat ér. Ez természetes, és csodálatos késztető tényező, így Ön egészen biztosan nem tartozhat a legszegényebbek közé.

 

Csak arra kell vigyáznia, hogy ne tegye önértékelését attól függővé, hogy több pénzzel rendelkezik-e, mint mások. Nem szabad, hogy önértékelése süllyedjen, ha olyan emberrel találkozik, akinek több van, mint Önnek. Időben meg kell tanulnia mosolyogni azon, ha valaki egy hivalkodó autóval jelenik meg a társaságban, vagy arról mesél, hogy hol volt vásárolni, és mennyi pénzt költött el.

 

Szép dolog, ha Önnek sok pénze van, de nem ok arra, hogy kevesebbnek érezze magát, ha másnak több van belőle.

 

Ám a befektetésekkel legyen nagyon óvatos. Ez nem az Ön szakterülete. A sikeres spekulációkhoz nagyon sok türelemre van szükség, és Önnek ebből van a legkevesebb.