Mai dátum: 2019.07.19.

Mit várhatunk a 2017.09.11-i héten

2017.09.11

MIt várhatunk a 2017.09.11.-i héten?

asztrokalendarium-2017.09.11.-Mit várhatunk a 2017.09.11.-i héttől

 

Ezen a héten minden harmonikusan indul, és a bolygók szemszögéből nézve sajnos lehet, hogy veszekedéssel végződik. Keddtől szombatig még a barátságos Vénusz áll az Oroszlán jegyében, kellemes fényszögben a Szaturnusszal, és a Jupiterrel. A Szaturnusszal való kapcsolata hűséget és megbízhatóságot jelent a szerelemben és a kapcsolatokban. Anyagi ügyekben is nagyon kedvező ez a Vénusz, mert hála a Szaturnusznak, nagyon reálisan és takarékosan tudunk bánni a pénzünkkel.

A Vénusz kapcsolata a Jupiterrel melegszívűvé és nagyvonalúvá tesz bennünket.

Csütörtökön változik a hangulat. A Nap már kellemetlen kapcsolatban lesz a Szaturnusszal, ez sajnos mindenkit ki fog józanítani, és bizonyos fokú hűvös és kemény magatartást vesz fel.

Pénteken már érezni fogjuk, hogy a Merkúr és a Mars együtt áll a Szűz jegyében, és ez nagyon pontos lesz szombaton. Amikor a bolygók a Szűz jegyében járnak, felerősödik a kritikai érzékük, és nagymértékben fokozódik a veszekedős kedvünk, kritizálunk másokat, és nagyon bele lovalljuk magunkat egy-egy dologba. Képesek leszünk a legapróbb dolgokon is vitatkozni, panaszkodunk, akadékoskodunk majd.

Idegeink párnázatlananul cincálódnak. Nem rejtjük véka alá a véleményünket. Partnerkapcsolatunkban is az álladó zsémbelődés kézzel fogható veszekedéssé fajulhat. Az agresszív emberek a tettlegességtől sem riadnak vissza.

Kerüljük el az összetűzést, legyünk minél türelmesebbek és diplomatikusabbak a másokkal való bánásmódban, ne tegyünk meggondolatlan kijelentéseket.