Mai dátum: 2019.07.19.

Ki kihez, hogyan illik 3. rész

2014.01.05

Ki kihez illik, szinasztria 3. rész

 

A szimpátia

 

A szimpátiának is mg van a maga születési képletbeli alapja, és kihámozható két születési képletbõl a kapcsolat lehetõségének széles skálája.

 

Persze nemcsak a szülõk és gyermekek viszonya elemezhetõ ki, hanem a tetszés szerinti kapcsolatba kerülõ személyek is összemérhetõk.

 

Az asztrológiának a szinasztria – párkapcsolati elemzés - az egyik legjobban hasznosítható ága.

 

A szinasztria révén a szó szoros értelmében tudhatjuk, hogy X Y-nal és Z N-nel hogyan fog tudni kijönni.

 

A szinasztriai vizsgálat elõfeltétele, hogy ismerjük a velünk, vagy egymással kapcsolatba kerülõ emberek pontos születési idejét, és születési képletét.

 

Ki, kit, és hogyan szeret?

 

Egy kapcsolat lehet: általános, szellemi kapcsolat, lelki kapcsolat, érzéki vonzalom, szívbéli kötelék, és ezek ellentétei a jéghideg közönytõl a heves ellenszenvig.

 

A szinasztriai vizsgálat pontos képet ad arról, hogy egy férfi hogyan illik egy hölgyhöz, és fordítva.

 

Kezdõ asztrológusok inkább csak maguknak, és csak titokban nézegessenek szinasztriai elemzéseket, mert balfogásokkal jóvátehetetlen kárt okozhatnak. Szét tanácsolhatják azokat, akik egybe tartoznának, és tanácsával összekötheti azokat, akik sohasem lehetnek meg boldogan együtt.

 

A születési képlet összehasonlításon alapuló házassági tanácsadás biztos, megbízható, de nagy felelõsséget és tökéletes tudást igényel.