Mai dátum: 2020.09.23.

Rólam, életút leírása


Egész életemben emberekkel foglalkoztam, mondhatjuk úgy is, hogy embereket szolgáltam, akkor is, amikor személyi titkárnõje voltam valamelyik igazgatónak, hiszen kapocsként szerepeltem a
dolgozók és a fõnökök között.

Mindig is érdekelt az emberek problémája, ha többet nem tehettem értük, csak meghallgattam õket.

1985. óta foglalkozom az asztrológiával, és természetesen ezzel együtt sok mindent meg kellett tanulnom, pl. a taro kártyák jelentését, a numerológiát, a jelgyógyászatot, a tenyérelemzést, az arcelemzést, a gyógynövénytant, és a természetgyógyászattal is eléggé behatóan foglalkoztam, de egyik sem érdekelt annyira, hogy életembõl 25 évet szenteljek rá, mint az asztrológiára.


Valaha matematika tanár szerettem volna lenni, most is az összefüggések érdekelnek a legjobban, és az, hogy mi mozgatja ezt a világot?

Valóban segíthet-e az asztrológus a hozzáfordulóknak, valóban lehet-e következtetni a bolygók járásából valamire, vagy sem? Most már elmondhatom, hogy igen, lehet elõre jelezni eseményeket, de azok jó részt csak akkor történnek meg, ha mi is szeretnénk, hogy megtörténjenek, ha nincs az embernek szabad akarata, akkor ne legyen szükség asztrológusra sem, hiszen nem az asztrológusok irányítják a más emberek életét.

Úgy érzem, van már bátorságom válaszolni minden asztrológiával kapcsolatos kérdésre, és minden olyan kérdésre, ami az olvasókat az ezoteria területérõl érdekli, és válaszolni tudnék rá.


Sok szeretettel:

Németh Ágnes
asztrológus